Celebrity News

Pevačica Kaća Grujić: Dok me hejteri pljuju, ja u Sen Tropeu pijem šampanjac!

Pevačica Kaća Grujić: Dok me hejteri pljuju, ja u Sen Tropeu pijem šampanjac!

Pevačica Kaća Grujić, poznata po svom britkom jeziku, čvrstom stavu i velikom talentu, progovorila je o zluradim komentarima s kojima se često susreće, ali ona se ne obazire previše na njih

Popularna pevačica Kaća Grujić svakodnevno se susreće s negativnim komentarim onih koji nepravedno žele da ponize i omalovaže njen trud i rad, iako skoro ništa o njoj ne znaju.

Lepa pevačica je za emisiju „DeToxic” otkrila kako se nosi s lošim komentarima.

Navikla sam na to da će me ljudi pljuvati šta god da uradim. Nekada čak i ne postoji razlog. Ipak, dovoljno sam u poslu da sam naučila da se više ne nerviram, a smatram da se samo oni opterećuju u životu, a ne ja. Dok se oni bave mojim životom, ja sam već u Sen Tropeu i pijem šampanjac – rekla je Katarina Grujić u emisiji „DeToxic”.

NE PROPUSTITE: Kaća Grujić: Finansirala sam momka, osećala sam se kao muško

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Jul 22, 2020 at 11:12am PDT

Da li je pevačica Kaća Grujić konačno pronašla pravu ljubav? 

U jednom od intervjua za magazin „Story” pevačica Kaća Grujić rekla je da u njenom životu postoji neko poseban. Tada je priznala da su simpatije uzajamne, ali da su pre svega prijatelji.

Sada „Blic” piše da je Katarinin izabranik fudbaler „Crvene zvezde” Marko Gobeljić.

– Kaća i Gobelja znaju se nekoliko godina preko zajedničkih prijatelja i često su se viđali na proslavama, ali nisu ni razmišljali da može da se desi ljubav između njih. Nedavno su sedeli u društvu i pričali o raznim temama, nakon čega su se pojavile simpatije.

– Kasnije su krenuli intenzivno da se dopisuju, više prijateljski, da bi onda shvatili da gaje emocije jedno prema drugom. Otišli su na večeru nakon koje su uplovili u vezu. Vest su podelili samo s najbližima i ne žele da o tome pričaju u javnosti. Svesni su da su oboje poznati i žele da izbegnu spekulacije o njihovom odnosu – rekao je izvor za pomenuti list.

NE PROPUSTITE: Katarina Grujić: Još uvek živim s roditeljima i osećam se detinjasto zbog toga!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Jul 7, 2020 at 11:47am PDT

Komentari (0)

Loading