Celebrity News

Luna Đogani: Grudi sam debelo platila da bih ih pokazivala

23/07/2020

story

Luna Đogani je jedna od najkomentarisanijih ličnosti u Srbiji. Ćerka Gagija Đoganija i Anabele Atijas nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ili je osuđujete zbog poteza koja je pravila ili je podržavate zbog, kako njeni fanovi često navode, iskrenosti do srži.

Jedan od dokaza koliko ova 24-godišnjakinja privlači pažnju jeste i taj koliko se pompe diže oko svakog njenog poteza, čak i sada kada se rijaliti u kom je učestvovala završio. Ponovo se našla u centru pažnje zbog toga što često ističe svoje grudi. Ipak, Luna nije ostala dužna onima koji je za ovo optužuju.

Pročitajte: Izgleda potpuno drugačije - Luna Đogani promenila imidž do neprepoznatljivosti!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 7. Мар 2020. у 6:15 PST

– Da, nemam problem da kažem, ljudi će me uvek gledati kroz to što sam radila, ali ja idem dalje, radiću na sebi. A grudi sam debelo platila da bih ih pokazivala – rekla je Luna u jednoj emisiji.

Pročitajte: Luna Đogani je želela da zablista, ali zbog ovoga sve je palo u vodu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 15. Јул 2019. у 8:54 PDT

Rijaliti joj uništio odnos s majkom


Pevačica Anabela Atijas i njena ćerka Luna Đogani negovale su otvoren odnos pun poverenja i međusobne podrške. Luna nije skrivala da joj je majka uvek bila uzor i oslonac, a Anabela je isticala kako je ponosna što je njena najstarija ćerka naučila da ne pravi greške kojima je ona bila sklona. Ipak, zajednički boravak u rijalitiju uzdrmao je njihov odnos pa su se svakodnevne rasprave prenele i u stvaran život. U jednom trenutku rešile su da prekinu svaku komunikaciju, pa i onu na društvenim mrežama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci) дана 18. Нов 2019. у 7:23 PST


To sam saznala preko medija. Videla sam da se više ne pratimo. Nisam ja nju otpratila, svi su mene napali. Tačnije, ja sam blokirana na „Instagramu”. Pre par dana odlučila sam da očistim „Instagram” i otpratila sam sve s kojima ne komuniciram. Treba mi novi početak. To je bila njena želja, ja ću ispoštovati. Razlog ne znam, iznenadila sam se rekla je Luna i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 14. Јул 2020. у 12:52 PDT


Možda je to njen neki trenutni bes. Možda joj sada tako odgovara. Očigledno ju je nešto povredilo. Nisam je pozvala zato što nije vreme da sada nešto rešavamo. Ništa još uvek nije rešeno, treba da prođe vreme da se neke stvari slegnu završila je Luna.

Komentari (0)

Loading