Celebrity News

Maja Berović za „Story”: Prešla sam trnovit put do uspeha

Maja Berović za „Story”: Prešla sam trnovit put do uspeha

Maja Berović za „Story” opisuje putanju kojom je pre nekoliko godina krenula, ali se osvrće i na žrtve koje je usput podnela otkrivajući koliko je trpeo njen brak

 Bilo je dovoljno nekoliko meseci odsustva s muzičke scene da publika shvati koliko ste joj nedostajali. Da li ste uzbuđeni zbog velikog povratka novim albumom „Intime“?

 Sa svakim novim albumom imam novu energiju i budem veoma nestrpljiva da publika čuje nove pesme. Ta energija me pokreće na poseban način i to je, u stvari, razlog što sve izgleda drugačije. Mislim da sam sazrela i kao žena i kao pevač. Tačno znam šta želim i veoma sam uzbuđena zbog svega što sledi u narednom periodu, a tiče se onoga na čemu sam radila godinu dana.

Mislite li da je dobar trenutak da se objavi album?

Uvek su postojala teška vremena i ona malo lakša. Da li je pravi trenutak, videćemo. Ljudima treba ponuditi i nešto što će im izmamiti osmeh na lice i bar na neko vreme skloniti misli sa svakodnevice koja je takva kakva jeste.

Pročitajte: Maja Berović proslavila 33. rođendan - Lepota Barbike i telo Amazonke (foto)

Mada ne volite da govorite o brojkama, naširoko se pisalo da ste u ovaj projekat uložili pola miliona evra. Zašto ste osetili da je krupan ulog važan? 

Nikada nisam volela da pričam o novcu. Mislim da je to nekulturno, posebno u današnje vreme. Posao kojim se bavim ima velike izdatke, ali s druge strane, donosi i ogromnu sreću kada izađem pred publiku i shvatim da ceo nastup pevaju sa mnom uglas. To je nešto što ne može da se zameni nijednim osećajem koji sam do sada doživela. Setimo se „Arene“ u Beogradu, ispred mene je bilo 20.000 ljudi koji su uglas pevali moje hitove. I sada se ježim dok vam to pričam.

Neki su se mogli zakleti da je vaša slava petominutna i da će brzo iščeznuti. 

Poštujem svačije mišljenje, pa i takvo, ali vreme uvek nepogrešivo sve pokaže, pa nema ni potrebe da to komentarišem. Polazim od sebe, uvek podržim kvalitet i trud. Nemam problem da nekom pošaljem poruku i čestitam na dobroj pesmi ili koncertu, ali svakako da se ni sa kim ne ubeđujem po pitanju bilo čega.

 Postoji li intima kada dostignete popularnost ovih razmera? Da li vam nekad nedostaje anonimnost?

Glupo je žaliti se na nešto što ste godinama priželjkivali i na kraju ostvarili. Iza mene su godine rada i truda i zamislite sad kada bih rekla: „Joj, ne mogu ja ovo“. S druge strane, ma šta god vam neko rekao, ako želite intimu, sačuvaćete je. Samo je pitanje kako se ko snađe i organizuje. Nikada nisam novinare vukla za rukav da pišu o meni i davala im informacije iz privatnog života. Ništa ne krijem. Vodim jedan normalan život. Volim i poštujem svoju publiku i nikada mi, koliko god da sam umorna, nije teško da se slikam sa obožavaocima i dam im autogram. 

Da li bi bila tačna pretpostavka da se još uvek niste odlučili na potomstvo jer sada treba maksimalno iskoristiti uzlet u karijeri? Bojite li se da ćete nekad zažaliti što se na taj korak niste odlučili ranije?

 Ne plašim se da ću zažaliti, ali da sam odložila to u dogovoru sa suprugom, to je tačno. Ovog trenutka još nije vreme, a moguće je da ćete se iznenaditi kad bude. Imam 33 godine i još sam mlada, tako da ne brinem.

Pročitajte: Maja Berović priznala zbog čega se svađa sa mužem, razlog je poprilično čudan!

Pisalo se da ste smršali deset kilograma, ali da je osim pravilne ishrane i vežbanja, bitan faktor bila i sekiracija tokom izolacije. Posebno ste, kažu, bili zabrinuti za majčino zdravlje, naročito jer niste mogli da je viđate. 

 Istina je da sam smršala i tačno je da sam brinula za mamu, jer smo bile  hiljadama kilometara udaljene. Strah za ljude koje volite uvek je opravdan, ali nije tačno da sam zbog toga smršala. Prava istina je da sam, kako sam bila osuđena na sedenje u kući, trenirala svaki dan, zdravo se hranila i minus od deset kilograma je posledica toga.

 Da li ste tokom izolacije uspeli da nadoknadite neke trenutke u braku sa Alenom Dragosavom? 

 U tom periodu smo imali neke svoje rituale. Dosta smo šetali i to je oboma prijalo. Trudili smo se da nadoknadimo sve ono što nismo mogli da radimo zbog svakodnevnih obaveza koje imamo i ja i on.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maya Berovic (@mayaberovicofficial) дана 20. Окт 2019. у 11:24 PDT

Nakon gotovo petnaest godina zajedničkog života, da li je moguće da među vama postoje tajne?

 Verujem da baš zato što nema tajni između nas imamo dobar odnos, pun ljubavi i razumevanja. Osnova svakog odnosa, nebitno da li je u pitanju prijateljstvo ili ljubav, upravo počiva na tome da tajne ne treba da postoje, koliko god da je nešto ružno ili lepo.

 Kako sa ove distance gledate na to što ste ljubav sa suprugom otpočeli još sa 17 godina, mislite li da se dogodila prerano ili u „pravo vreme“? Koliko se vaš odnos menjao kako ste postajali zreliji?

Prava ljubav uvek dođe kad treba. Naš odnos se menjao s godinama jer sam i ja sazrela, ali je i činjenica da sam pored sebe imala osobu koja mi je, pored toga što je čovek mog života, pravi prijatelj i podrška. Da mogu da vratim vreme, opet bih sve isto.

Rekli ste da iza većine vaših odluka, pa i poslovnih, stoji Alenov savet koji bespogovorno slušate. U kojoj oblasti ste vi njegov najveći savetnik?

Činjenica je da mi nemamo uvek isto mišljenje kada je u pitanju posao. Alen je uvek tu da me posavetuje i sasluša, ali nekad uradim na svoju ruku i moram da priznam da mi se do sada to nije obilo o glavu. Nas dvoje se trudimo da o svemu otvoreno pričamo i da se oko svega dogovaramo, zato i jesmo jedno drugom najčvršći oslonac.

Pročitajte: Promenile lični opis - Poznate dame iznenadile sve novim frizurama! (foto)

Mnogi imaju utisak da ga „krijete“ od javnosti, da li je to njegova želja?

Nikada ga nisam krila, ali poštujem njegovu želju da se ne pojavljuje previše u javnosti.

Prošle godine dogodio se incident kada je pucano na vozilo u kojem su se nalazili vaši muzičari. Strahujete li i dalje za svoju bezbednost, ima li povoda za to? Da li ste nekada imali neprijatan susret sa „fanom“?

 Nažalost, postoji i druga strana medalje, kada se dese neke neprijatne situacije. Ono što je sigurno, nikog nisam oštetila ili mu nešto loše uradila, pa nemam potrebe da se plašim bilo čega. Što se tiče fanova, mogu da kažem da nije bilo ništa preterano i da me niko nije uhodio i maltretirao, sve ostale male „neprijatnosti“ lako se reše.

 

Komentari (0)

Loading