Celebrity News

Amal šokirana i zabrinuta: Džordž Kluni povukao radikalan potez

Amal šokirana i zabrinuta: Džordž Kluni povukao radikalan potez

U poslednje vreme jedan od najpoznatijih parova u Holivudu, Amal i Džordž Kluni, prolazio je kroz bračnu krizu. Navodili su se različiti razlozi za razvod: od toga da se glumac brine za bezbednost svoje dece, blizanaca Ele i Aleksandra, usled pretnji koje njegova supruga dobija zbog svog političkog angažmana, do toga da je zapravo Džordž neveran svojoj lepoj supruzi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Amal Alamuddin Clooney (@amalclooneyofficial1) дана 14. Апр 2019. у 9:30 PDT

– Džordž nije navikao da mu se naređuje i ne podnosi to, a Amal je celi odnos počela da guši i nikako joj se nije svidelo što je konstantno morala da čisti za njim – rekao je izvor za strane medije.

Kako su glasine postajale sve jače, Džordž je ipak rešio da prekine tišinu preko svog tima za odnose s javnošću. Tada je demantovao da se razvodi, ali sada stiže informacija da su bračne nesuglasice ponovo aktuelne.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bize Güzellik Lazım 💓 (@bizeguzelliklazim) дана 12. Мај 2020. у 2:48 PDT

Par se, navodno, svađa jer Džordž često putuje u Italiju, što Amal smeta i brine, pišu strani tabloidi. Advokatica ne želi da menja adresu stanovanja jer neće da pravi pauzu u karijeri.

Pročitajte: Karantin im pao kao zatvor! Razvode se Džordž i Amal Kluni 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Amal Alamuddin Clooney (@amalclooneyofficial1) дана 6. Јун 2018. у 11:18 PDT


Mnogi pretpostavljaju da je uzrok ovih nesuglasica karantin. Džordž želi da živi uz jezero Komo, koje smatra najlepšim na svetu, dok Amal ne bi da napušta Los Anđeles jer se u njihovoj vili od 500 miliona dolara oseća sigurnije.

Pročitajte: Skandal koji je uzdrmao porodičnu idilu Klunijevih - Džordž ima vanbračnu ćerku?! Evo šta je istina!

Brak Amal i Džordža Klunija u krizi

Džordž je svojevremeno istakao da ne voli da komentariše svoj privatni život, ali izvori bliski paru tvrde da oni vredno rade na rešavanju ove bračne krize.

Komentari (0)

Loading