Celebrity News

Marija Karan "Instagram" zvezda: Telo u bikiniju iznenadilo mnoge

Marija Karan "Instagram" zvezda: Telo u bikiniju iznenadilo mnoge

Marija Karan "Instagram" podigla na noge novom fotografijom u bikiniju.

Glumica Marija Karan, koju smo navikli da gledamo u elegantnim izdanjima na crvenom tepihu, sada je napravila pometnju potpuno drugačijim izgledom.

Naime, ona je objavila sliku u crnom bikiniju, ali svi komentarišu stav koji je predstavila na ovoj slici.

Mangupski stil glumice sve je iznenadio, a uz to i detalji koji su bili propratni deo ovog autfita.

Slameni šešir, mnogo nakita kao i cigarilos u ruci, bio je stajling iznenađenja, budući da smo prelepu glumicu navikli da gledamo obučenu poput nežne princeze.

Pored toga, mnogima je pogled stao na njenom mišićavom telu.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: FATALNA CRNKA SADA JE PLAVUŠA: Marija Karan prošetala beogradskim ulicama, mnogi je nisu prepoznali

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Jul 26, 2020 at 8:01am PDT

Marija Karan oduševila „Instagram” haljinom na kojoj bi joj pozavidela i Paris Hilton 

Fotografija koja je nastala na dan njenog 38. rođendana oduševila je sve zbog nesvakidašnjeg modnog izdanja.

Stil Marije Karan može se okarakterisati kao damski, sveden i elegantan. Bajkovite haljine pink boje do sada nisu bile po njenom ukusu, ali došlo je do ozbiljnog preokreta.

Prelepa haljina koju je obukla Marija Karan podsetila je na stil američke „party girl”, a celokupna priča na slici nadovezala se na imidž koji su izgradile Kajli Džener ili Paris Hilton.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: Marija Karan POKAZALA TELO U BIKINIJU! Dva detalja PRIVUKLA SU VELIKU PAŽNJU a pretvaraju ženu u MIS PLAŽE (foto)

 

View this post on Instagram

 

Happy Bday to me ! Locked down in quarantine but keeping it happy! Thank you @chey_dough for my bday cake and All of you who made my day special! I feel blessed and loved ! 🌸🌸🌸Thank you

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Apr 29, 2020 at 3:03pm PDT

Marija Karan šokirala „Instagram” vestima o razvodu!

Kako su pisali domaći mediji, ljubavi između Marije Karan i Džoela Lubina došao je kraj. Nakon mnogobrojnih nesuglasica nedavno su podneli papire za razvod braka.

Kako „Blic“ saznaje, bivši supružnici još uvek kriju da više nisu u ljubavi.

– Marija i Džoel su se razveli i nijednom od njih dvoje nije lako. Sve je to još sveže da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još više zabavljanja. Šta je razlog, to znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu poslednjih godinu i po dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijinog – rekao je izvor blizak glumici i dodao:

– Ona je u početku bila preokupirana brigom oko njihovog sina Marka Lea. Kada je dečak porastao, uželela se rada i glume. Iako je Džoel poznati producent u LA, on joj nije pomogao da se probije na tamošnje tržište. Da li je razlog ljubomora ili što je želeo da ona bude posvećena sinu, kada on većinu vremena nije kod kuće, ne znam, ali se ona žalila da joj je prilično monotono što ne radi. Prema njenim rečima, on joj je govorio da mora još da usavrši dikciju i akcenat engleskog jezika, te da u ovom trenutku nema projekta koji bi mogao da je primi sa njenim znanjem glume. Zato je Marija u nekoliko navrata dolazila u Srbiju kako bi glumila, čak je u seriji „Pet” prošle godine bila na setu sa sinom.

NE PROPUSTITE: Marija Karan ŽIVI HOLIVUDSKI SAN, a kada čujete koliko VREDI njen stan i šta drži u njemu, zavrteće vam se u glavi

Komentari (0)

Loading