Celebrity News

Komšije razotkrile Anđelinu Džoli: Ona je majka iz pakla

Komšije razotkrile Anđelinu Džoli: Ona je majka iz pakla

O holivudskim zvezdama sa A-liste imamo mogućnost da saznamo samo ako neko iz njihovog okruženja nešto važno otkrije za medije. Inače su zatvoreni za javnost i svoju privatnost čuvaju strogo između četiri zida. Anđelina Džoli u centru je pažnje gde god da se pojavi. Otkako se razvela od Breda Pita, život je posvetila deci, o čemu rado govori u medijima. 

– Ono što je najzanimljivije jeste činjenica da vaša deca ne žele da budete savršeni. Jedino što od vas žele jeste iskrenost. Najbitnije je da ne prestanete da se trudite. Što im date više prostora da zablistaju tamo gde ste vi slabi, to će ih učiniti snažnijim ljudima. Na kraju je zapravo najbitniji taj tim koji stvorite. Na neki način deca odgajaju i nas, rastemo zajedno s njima. 

Pročitajte: Glumica Anđelina Džoli napunila 45 - Svaka bora na licu jedna recka patnje!

Pročitajte: Anđelina Džoli želi da ostvari svoju veliku želju, šta će na ovo reći njena deca i Bred Pit

Zgodna glumica nedavno se prisetila svog prvog majčinskog iskustva, kada je 2002. usvojila dečaka Madoksa iz Kambodže.

– Sećam se dana kada sam odlučila da želim da postanem roditelj. Nije bilo teško svu ljubav usmeriti prema tom malenom biću i posvetiti se nečem što je mnogo bitnije od mog života – rekla je Anđelina i zaključila kako je najteže bilo shvatiti da je od sada odgovorna za jedno živo biće i da do kraja života treba da se trudi da mu pruži sve potrebno.

 – Sve svoje snove tada sam stavila po strani. Deca su postala moj centar. Bila je to jedna nova veština koju je trebalo savladati.

Pročitajte: Anđelina Džoli konačno o razvodu od Breda Pita- Izgubila sam sebe!

Ipak, komšije slavne glumice tvrde da ona nije baš tako sjajna i tolerantna majka. Tvrde da Anđelina i te kako ume da bude stroga prema svojoj deci, pa i da svakodnevno podiže glas na njih. 

– Buka s njihovog imanja je svakodnevna. Kada Anđelina ne viče na njih, zajedno „divljaju” do jutarnjih sati – tvrde neimenovani izvori.

Ipak, mnogi misle da je ovo samo još jedan pokušaj da se glumica diskredituje kao majka jer je njeno imanje toliko prostrano da komšije jednostavno ne mogu da čuju buku. 

 

Komentari (0)

Loading