Celebrity News

Aleksandra Prijović trendseterka, a ova torbica je apsolutni hit (foto)

Aleksandra Prijović trendseterka, a ova torbica je apsolutni hit (foto)

Aleksandra Prijović mnogo pažnje privlači glasom ali i fantastičnim izgledom. Ona ne skriva da je on rezultat velikog truda i ulaganja.

– Naravno da mi je bitno kako izgledam i uvek se trudim da to bude što bolje. Ulažem u svoj izgled i više nego što možete da zamislite, ali nisam tip koji se hvali i voli da priča o tome. Kao i svi, jako volim da se lepo obučem i zato baš ulažem u garderobu – rekla je Aleksandra jednom prilikom i otkrila da najviše novca troši na cipele i torbe.

Aleksandra često objavljuje fotografija na svom profilu na Instagramu a njeni modni izbori uvek se komentarišu. Poslednjih dana objavljivala je fotografije iz Monte Karla gde se nalazi sa porodicom. Ipak, jedna je privukla najviše pažnje - torba Aleksandre Prijović je apsolutni hit!

Pročitajte: Izgled Aleksandre Prijović izazvao opšte oduševljenje (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) дана 28. Јул 2020. у 3:14 PDT

Pročitajte: Aleksandra Prijović uživa u Monte Karlu: Ovako izgleda srećna žena!

Aleksandra je za uživanje na jahti odrala haljinicu cvetnog dezena i sandale sa visokim potpeticama, a luksuzna torbica "Balmain" je zaokružila ceo njen stajling. Obožavaoci su je kao i obično obasuli komplimentima za modni izbor ali i bespekornu liniju.

 

Komentari (0)

Loading