Celebrity News

Bojana Rodić trudna, da li je Mirko Šijan otkrio tajnu?

Bojana Rodić trudna, da li je Mirko Šijan otkrio tajnu?

story

Bojana Rodić trudna, napis je koji osvaja tabloide i web portale, jer se život sestara Rodić budno prati i svaki trač pretvara u vest

Bojana Rodić trudna, zaključak je nakon Instagram razgovora koji se odvijao na profilu Nataše Rodić. Bojana i Nataša su bile u provodu s Mirkom Šijanom, a onda su se uključili live na ovu društvenu mrežu.

Pitanja fanova, radoznalih da li veza između Bojane i Mirka Šijana lagano napreduje ka braku i zasnivanju porodice, pokrenuli su lavinu tračeva.

Mirko Šijan, sin Goce Božinovske, i Bojana Rodić  već mesecima uživaju u vezi. Bojana sve više vremena provodi u Surčinu, kod svog dragog, te je i to bio povod za trač. Ali, posle Instagram live razgovora s fanovima, krenule su i priče da je mlada Rodićka navodno u drugom stanju.

Jedno od pitanja fanova je bilo i da li je Bojana Rodić trudna!

Mirko je, kada je pročitao pitanje, klimnuo glavom a zatim i glasno izgovorio: "Trudna je!". Zanimljivom gestikulacijom je to i pokazao.

Ali, znajući da je sin Goce Božinovske neko ko voli da se šali, vrlo je verovatno da je i ovo bila šala. Ipak, po onoj staroj - u svakoj šali ima i malo istine - ne bi nas začudilo da uskoro čujemo lepe vesti od ovog para.

Posebno nakon ove fotografije na kojoj Bojana u naručju drži malenog Željka, sina njene sestre Bogdane i Veljka Ražnatovića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Ljubav tetkina ❤️

Објава коју дели Bojana Rodic (@bojana__rodic) дана 12. Јул 2020. у 10:30 PDT

Komentari (0)

Loading