Celebrity News

Bojana Rodić trudna, da li je Mirko Šijan otkrio tajnu?

Autor: | 29/07/2020

Bojana Rodić trudna, da li je Mirko Šijan otkrio tajnu?

Bojana Rodić trudna, napis je koji osvaja tabloide i web portale, jer se život sestara Rodić budno prati i svaki trač pretvara u vest

Bojana Rodić trudna, zaključak je nakon Instagram razgovora koji se odvijao na profilu Nataše Rodić. Bojana i Nataša su bile u provodu s Mirkom Šijanom, a onda su se uključili live na ovu društvenu mrežu.

Pitanja fanova, radoznalih da li veza između Bojane i Mirka Šijana lagano napreduje ka braku i zasnivanju porodice, pokrenuli su lavinu tračeva.

Mirko Šijan, sin Goce Božinovske, i Bojana Rodić  već mesecima uživaju u vezi. Bojana sve više vremena provodi u Surčinu, kod svog dragog, te je i to bio povod za trač. Ali, posle Instagram live razgovora s fanovima, krenule su i priče da je mlada Rodićka navodno u drugom stanju.

Jedno od pitanja fanova je bilo i da li je Bojana Rodić trudna!

Mirko je, kada je pročitao pitanje, klimnuo glavom a zatim i glasno izgovorio: "Trudna je!". Zanimljivom gestikulacijom je to i pokazao.

Ali, znajući da je sin Goce Božinovske neko ko voli da se šali, vrlo je verovatno da je i ovo bila šala. Ipak, po onoj staroj - u svakoj šali ima i malo istine - ne bi nas začudilo da uskoro čujemo lepe vesti od ovog para.

Posebno nakon ove fotografije na kojoj Bojana u naručju drži malenog Željka, sina njene sestre Bogdane i Veljka Ražnatovića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Ljubav tetkina ❤️

Објава коју дели Bojana Rodic (@bojana__rodic) дана 12. Јул 2020. у 10:30 PDT

Komentari (0)

Loading