Celebrity News

Pevačica Aleksandra Prijović otkriva: Volela bih da dobijemo devojčicu!

Pevačica Aleksandra Prijović otkriva: Volela bih da dobijemo devojčicu!

story

Poznata pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović nedavno su se pridružili porodici u Monaku. Povod da svi ponovo budu na okupu bio je Bobin rođendan...

Taman što je posle prvog naleta koronavirusa ponovo počela da se druži s publikom na nekoliko nastupa koje je krajem ovog proleća održala, drugi talas vratio je Aleksandru Prijović (24) i njene kolege u prinudnu poslovnu izolaciju.

To je mladu folk zvezdu okrenulo drugim životnim preokupacijama i to onim za koje obično nikada nema vremena. Premda povod za neplanirani odmor nije nimalo radosne prirode, dok ceo svet bije bitku s pandemijom, popularna pevačica s razlogom je mogla da se zapita:

“Da li sam ja ovaj predah zaslužila”?

NE PROPUSTITE: Aleksandra Prijović trendseterka, a ova torbica je apsolutni hit (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Jul 27, 2020 at 9:57am PDT

Pevačica Aleksandra Prijović se sa suprugom Filipom Živojinovićem zaputila u Monako, gde njegov otac Boba i pevačica Lepa Brena već više od mesec dana borave. Povod je sigurno bilo i to što je bivši teniser tamo proslavio svoj 57. rođendan, pa je cela porodica Živojinović bila na okupu.

Pored Aleksandre i Filipa, proslavi su prisustvovali i Brenini sinovi Stefan i Viktor, koji je takođe bio sa svojom lepšom polovinom Sandrom Miljaković.

Kao da čarobno okruženje Monte Karla nije bilo dovoljno da svako uživa u odmoru, vreme su najviše provodili na Breninoj i Bobinoj skupocenoj jahti.

NE PROPUSTITE: Izgled Aleksandre Prijović izazvao opšte oduševljenje (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Jul 28, 2020 at 3:14am PDT

Pevačica Aleksandra Prijović - Aleksandar nam je bukvalno centar sveta 

Pored uživanja u prelepom letovanju, svima je u fokusu bio Aleksandrin i Filipov naslednik Aleksandar.

On je sada u najslađem uzrastu i mami osmeh svima u porodici. Pevačica je, stoga, pored odmora od posla, apsolutno bila posvećena majčinstvu.

– Moj sin je postao ne samo glava kuće već šef naših života, najveća sreća i ljubav. Aleksandar nam je bukvalno centar sveta i jedino što može da nas pogodi.

- Otkako sam postala majka, dosta sam zrelija, pametnija, staloženija i mnogo emotivnija. Filip i ja planiramo još dece, volela bih da dobijemo devojčicu da mogu da joj pravim razne frizurice. 

Opširniju prići, više fotografija i Filipovu stranu priče pogledajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 5. avgusta! 

Komentari (0)

Loading