Celebrity News

Pevačica Sara Jo: On ne ume da izgovori moje ime, Đule oprosti mi!

Pevačica Sara Jo: On ne ume da izgovori moje ime, Đule oprosti mi!

Pevačica Sara Jo treća je mlada zvezda koja je predstavila obradu pesme grupe Van Gogh „Neko te ima noćas“ u okviru projekta „Zvezde pevaju zvezde Xtra“. Radijska premijera bila je na Radiju S. Za pesmu je snimljen i spot koji možete pogledati na oficijalnom youtube kanalu Radija S.

Gostujući na Radiju S Sara je otkrila da je imala veliki strah kada je čula koju pesmu bi trebalo da otpeva, jer je u pitanju rock himna, ali da je zadovoljna kako je sve na kraju ispalo:

- Pesma je žanrovski drugačija od onoga što ja radim. Pomislila sam ljudi će sigurno kada čuju znati o čemu se radi, kliknuće im, ali kakav će biti krajnji proizvod.

- Da li ću od te pesme moći da napravim svoju. Sada mislim da smo sa predivnom ekipom iz studija uspeli da napravimo potpuno drugačiji aranžman. Nadam se da će se Đuletu svideti.

Pevačica Sara Jo: Strašno mi je frka, ovo je van moje zone komfora. Oprosti mi Đule 

U jednom trenutku Sara je dobila zadatak od ekipe emisije „Odašiljač“ da odgovori na pitanja i pokaže koliko poznaje Đuleta i samim tim dobije „zeleno svetlo“ da obradi njegovu pesmu.

Na neka pitanja je znala odgovor, a negde baš i nije bila upoznata sa podacima.

Na pitanje koju govornu manu ima Đule, Sara je odgovorila:

- Za početak on ne ume da izgovori moje ime, ima to kotrljajuće „r“ – rekla je Sara.

Na komentar voditelja da je dobra i da je znala pedeset odsto odgovora i da je ispunila uslov da može da peva pesmu grupe Van Gogh Sara je rekla:

- Strašno mi je frka, ovo je van moje zone komfora. Oprosti mi Đule – rekla je Sara, misleći na sva pitanja na koja nije znala da odgovori.

Pored Sare Jo, deo projekta „ZPZ Xtra“ su Nevena Božović i Angellina, koje su već predstavile svoje obrade pesama „Produži dalje“ i „Ti si mi u mislima“.

U naredne dve nedelje priliku da predstave legendarne hitove u novom aranžamanu imaće Zoi i Edita.

Komentari (0)

Loading