Celebrity News

Tekstopisac Marina Tucaković javno: Legalizovala bih prostituciju!

Tekstopisac Marina Tucaković javno: Legalizovala bih prostituciju!

Tekstopisac Marina Tucaković javno je progovorila o prostituciji. Njen stav sve je iznenadio!

Poznati tekstopisac Marina Tucaković javno je progovorila o prostituciji kao o najvećoj tabu temu u Srbiji.

Svoj stav o seksualnom vaspitanju iznela je pred širokim auditorijumom, ističiću da ovaj predmet ne bi trebalo da se nađe među obaveznima u školskom obrazovanju.

Kako kaže, svaki roditelj bi trebalo da svoju decu uči kod kuće…

– Deca treba da uče koju zaštitu da koriste kada krenu da stupaju u seksualne odnose, ali nisam za to da se u škole uvede takav predmet. Roditelji treba da vaspitavaju decu, a to uključuje i sve razgovore na temu seksa. Suvišno bi bilo uvoditi takav predmet u škole. Već imaju dosta raznih predmeta koji im inače ničemu neće služiti kada završe školovanje – rekla je Marina.

NE PROPUSTITE: Novi spot Milice Pavlović oduševio publiku, a Marina Tucaković je uporedila sa Madonom!

Tekstopisac Marina Tucaković – Prostitucija je zanimanje kao i svako drugo

Marina Tucaković takođe istakla je da je prostitucija zanimanje i da bi podržala legalizaciju.

– Prostitucija je zanimanje kao i svako drugo, otkako je sveta i veka. U mnogim evropskim zemljama je takav način zarade legalizovan zakonom.

– Bilo bi sigurnije za mnoge osobe u Srbiji koje se time bave kada bi sve bilo uređene zakonom. Sve u svemu, podržala bih legalizaciju prostitucije i sasvim su mi okej žene koje se time bave. Činjenica je da je prostitucija i te kako prisutna na našim prostorima – ispričala je Tucakovićeva za „Informer Hit”.

NE PROPUSTITE: Marina Tucaković podelila savet na društvenim mrežama, a evo šta joj je na to poručila ova pevačica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic) on Sep 27, 2019 at 7:23am PDT

Tekstopisac Marina Tucaković – Čovek koji nije zadovoljan, treba da se podvrgne estetskim promenama

Marina se takođe osvrnula i na sve popularnije estetske zahvate i istakla da protiv njih nema ništa, ali da ne treba preterivati.

– Svako ko misli da treba da koriguje nešto na svom licu, to i treba da uradi. Botoks, operacija nosa, fileri, šta god. Sve podržavam! Ako čovek nije zadovoljan i želi da izgleda lepo u ogledalu, treba da se podvrgne promenama na svom telu – istakla je Marina, pa dodala:

– Naglasiću da ne treba preterivati. Mera je vrlo važna da bi sve bilo svedeno i lepo. Neke žene, međutim, nemaju meru, pa postanu primeri kako se ne treba operisati. Apsolutno sam za to da i muškarci vode računa o ličnoj higijeni i svom izgledu. Redovno treba da posećuju salone za ulepšavanje. Ne vidim zašto je to tabu tema kod nas kada je to odavno normalna pojava svuda u svetu – rekla je tekstopisac Marina Tucaković.

Komentari (0)

Loading