Celebrity News

Žene mogu da odahnu: Džej Lo pokazala celulit, nije sve baš tako savršeno! (FOTO)

Žene mogu da odahnu: Džej Lo pokazala celulit, nije sve baš tako savršeno! (FOTO)

Latino diva Džej Lo konačno je otkrila ono što su žene godinama čekale da vide. Najzgodnija dama svetske scene pokazala je celulit. Žene mogu sada da odahnu…

Džej Lo pokazala celulit

Pop diva prošle nedelje napunila je 51 godinu i tim povodom dokazala da joj godine ne mogu ništa.

Izvajano telo, struk i mišići njen su zaštitni znak. Međutim, da je korak ka šestoj deceniji učinio svoje, pokazale su i nove slike Dženifer Lopez.

Pop zvezda uslikana je u društvu svog verenika Aleksa Rodrigeza na golf terenu u Njujorku. Poznati par proslavio je njegov rođendan u Hemptonsu.

NE PROPUSTITE: Dženifer Lopez otkrila svoj neostvareni san i začudila mnoge

Džej Lo pokazala celulit, nosila je kratku plavu suknjicu

Ona i njen izabranik izgledali su sjajno, a sve je oduševio i modni momenat. Dženifer je nosila plavu „polo” majicu i suknju za golf, dok je Aleks nosio belu majicu i crne pantalone.

Međutim, ono što je svima privuklo pažnju bile su noge Džej Lo na kojima je sevnuo celulit.

Iako lepa latino diva nema kompleks da pokaže svoje nesavršenosti, mnoge dame su odahnule. Kako bi naš narod rekao, dešava se i najboljima…

Pogledajte…

NE PROPUSTITE: Kako da imate zadnjicu kao seksi Džej Lo, evo u čemu je tajna!

Džej Lo pokazala celulit, ali šta se dogodilo s licem? 

Budući da živimo u eri „Instagrama”, kada je trend ulepšavanja fotografija preuzeo tron, nimalo ne čudi činjenica da se Dženifer Lopez malo zaigrala u „fotošopu”.

Fotografije iz teretane koje je objavila potpuno su zbunile javnost. Na jednoj od njih lice joj je previše suženo, a ten besprekoran. Na drugoj fotografiji Dženifer izgleda realnije nego na prvoj, međutim sumnjivo je to što se na licu ove pedesetogišnjakinje ne vide nikakve nepravilnosti.

Mnogi su smatrali da pevačica nema potrebe za ulepšavanjem, kao ni korišćenjem tretmana za podmlađivanje, ali se čini da Dženifer Lopez ipak nije odolela.

 

View this post on Instagram

 

If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you… #CamoFriday @niyamasol 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on May 15, 2020 at 4:43pm PDT

Komentari (0)

Loading