Celebrity News

Lom na "Instagramu"! Ćerke Siniše Mihajlovića imaju tela za desetku!

Lom na "Instagramu"! Ćerke Siniše Mihajlovića imaju tela za desetku!

Ćerke Siniše Mihajlovića napravile su pravi lom na „Instagramu” atraktivnim izgledom. Pokazale su svoja izvajana tela u kupaćim kostimima.

Ćerke Siniše Mihajlovića su i te kako prisutne na društvenim mrežama, a njihov ljubavni život, pored izgleda, intrigaru domaću i inostranu javnost.

Budući da su obe srećne u ljubavi, izgleda da se zadovoljstvo na ovom polju odražava i na njihov spoljašnji izgled.

Viktorija i Virdžinija su u razmaku od dva dana na „Instagramu” objavile slike u kupaćim kostimima i ovim fotkama izazvale opšte oduševljenje.

NE PROPUSTITE: Novi izgled Siniše Mihajlovića, a tek da vidite suprugu Arijanu (foto)

Iako je Virdžinija Mihajlović poznata po učešću u rijalitiju sa sestrom Viktorijom, njihova popularnost zbog „Ostrva poznatih” kratko je trajala. Svoj boravak u ovom serijalu prekinule su zbog vesti o očevoj bolesti i veoma brzo se okrenule porodici.

Ćerke Siniše Mihajlovića stale su uz svoju porodicu i oca u najtežim trenucima, ali uživanje u ljubavi sa zgodnim momcima nisu zapostavile.

NE PROPUSTITE: Senzacionalno telo: Mihina supruga skinula se u bikini i raspametila sve!

 

View this post on Instagram

 

I no longer force things. What flows, flows. What crashes, crashes. I only have space and energy for things that are meant for me. #vicky #tunonseinormale #almagitana #ilmondoèdeipazzi #folliasvegliacheètardi #lasuazingarella

A post shared by Viktorija Mihajlović 🌪 (@vickymiha) on Jul 31, 2020 at 5:24am PDT

Ćerke Siniše Mihajlovića srećne u ljubavi, ljube zgodne frajere 

Prezgodna Virdžinija Mihajlović pre nekoliko dana proslavila je tri godine veze sa Alesandrom Voljakom, a tim povodom objavila je fotografiju na kojoj su zagrljeni.

Par često pozira zajedno i za društvene mreže, na fotografijama ne skrivaju svoju zaljubljenost i osmehe, a čak je i more postalo nemirno od njihovih dodira…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Virginia ☽ Mihajlović (@virgimih) on Jul 24, 2020 at 2:18am PDT

Viktorija Mihajlović takođe je srećna na polju ljubavi. Sudeći prema fotografijama, misteriozni dečko je crn, visok, ima zelene oči, pun je tetovaža i zove se Edoardo.

Pogledajte...

 

View this post on Instagram

 

Genitore 1 Genitore 2

A post shared by E D O A R D O 🧏🏼‍♂️ (@edoardo_biasini) on Dec 1, 2019 at 2:54am PST

Komentari (0)

Loading