Celebrity News

Voditeljka Ana Pendić: Odmor pun strepnje (FOTO)

Voditeljka Ana Pendić: Odmor pun strepnje (FOTO)

story

Voditeljka Ana Pendić (39) nedavno se vratila s porodičnog letovanja u Grčkoj, na koje je krenula dan posle izbora.

Voditeljka Ana Pendić ispirčala je za magazin "Story" svoje iskustvo sa letovanja...

– Tada ništa nije ukazivalo na to da bi situacija s koronavirusom mogla da se pogorša. Bili smo kod prijateljice u kući 14 dana, a onda smo odlučili da produžimo letovanje još jednu nedelju, pa smo prešli u Afitos u kojem nikada ranije nismo bili i ostali zatečeni lepotom ovog autentičnog gradića – počinje priču zgodna Beograđanka.

Za vreme prvog talasa, na Halkidikiju nije zabeležen nijedan slučaj virusa. Zbog toga su ljudi opušteni, maske nose samo konobari i to ne svi. Jedina razlika u odnosu na prošlu godinu jeste to što većina hotela ne radi. No, atmosfera je prava letnja, a ni u Solunu, osim u prodavnicama, nisam videla nijednu osobu koja nosi masku.

NE PROPUSTITE: VODITELJKA OPERISALA KIČMU – Ana Pendić posle teškog perioda otkrila kako se oseća

- Osetno je manje turista, na plažama ima dosta mesta, restorani nisu prepuni. S druge strane, veliki broj Solunaca ima vikendice na Halkidikiju, tako da vikendom sve živne. Najviše su uživali ćerka Sara i suprug Vojkan, koji obožavaju da plivaju. Sara od prošle godine samostalno pliva, tako da je sada vežbala ronjenje i skakanje sa zaletom – priča Ana koja ipak nije mogla da bude bezbrižna.

– Bilo mi je malo teže da se opustim. Stvari se prebrzo dešavaju. Prešli smo granicu bez ikakvih problema, nedelju dana kasnije testirali su sve, a samo dve nedelje posle našeg dolaska bilo je nemoguće ući u Grčku. Do ovog trenutka zemlja je zabranila ulazak svima, osim onima s negativnim PCR testom – opisuje stanje u Grčkoj voditeljka.

Komentari (0)

Loading