Celebrity News

Pevačica Ana Nikolić priredila ćerki iznenađenje: Dan koji će Tara zauvek pamtiti!

Pevačica Ana Nikolić priredila ćerki iznenađenje: Dan koji će Tara zauvek pamtiti!

Popularna pevačica Ana Nikolić danas s ponosom slavi treći rođendan ćerke Tare. Tom prilikom, na svom "Instagram" nalogu objavila je njihovu zajedničku fotografiju i emotivnu čestitku koja je sve raznežila. 

Pevačica Ana Nikolić ovako je svojoj mezimici čestitala rođendan...

- Retko ostajem bez teksta. Danas nemam reči da opisem svoja osecanja... Srećan ti rođendan moja Tarice, moga srca gospodarice, lavice i kraljice. Da te volim, malo je reći - bile su Anine reči koje je uputila svojoj trogodišnjoj ćerki.

NE PROPUSTITE: Ana Nikolić nosi svoj krst: Posle razvoda dotakla sam dno!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Aug 3, 2020 at 6:52am PDT

Pevačica Ana Nikolić priredila ćerki iznenađenje

Ana je svojoj mezimici pripremila bajkovito iznenađenje. U njihovom domu, mala Tara uživala je u predivnim detaljima - magična torta, baloni i kostim koji je podsećao na anđela upriličili su maloj Tari, ovog puta skormniju proslavu trećeg rođedanan.

Iako su proslave zbog situacije s virusom svedene na minimum, ovaj dan mala Tara sigurno će dugo pamtiti. Ljubav porodice ipak je na prvom mestu.

I Tarin tata, Stefan Đurić Rasta, objavio je uspomenu s letovanja i takođe svojoj mezimici emotivnim rečima čestitao rođendan:

- Hvala ti za tri najlepše godine života. Hvala ti za tri godine najlepše i najiskrenije ljubavi. Živote moj najlepši na svetu, srećan ti treći rođendan. Volim te!

NE PROPUSTITE: Pevačica Ana Nikolić oduševila Taru poklonom od 8.000 evra, Rasta presrećan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on Aug 3, 2020 at 12:47am PDT

Komentari (0)

Loading