Celebrity News

Nina Seničar u trci za titulu najzgodnije: Pripremite oči za ovu milinu!

Nina Seničar u trci za titulu najzgodnije: Pripremite oči za ovu milinu!

Poznata voditeljka Nina Seničar, koja je pre nekoliko meseci postala majka, oduševljava pratioce na "Instagramu" svojom besprekornom linijom. Iako je isticala više puta da joj je veoma važan zdrav način života, lepa Nina ponovo ruši društvene mreže.

Nina Seničar pokazala je zgodno telo i za vreme karantinskih dana. Slika koju je objavila tada naišla je na lavinu komentara upravo zbog njenog savršenog tela i isklesanih trbušnjaka.

Ovog puta, prelepa Novosađanka objavila je sliku u nešto drugačijem fazonu nego što smo to imali priliku inače da vidimo.

Ispred roštilj mašine, prelepa voditeljka uživala je u hladnom pivu, a za zakusku vrtela je meso na žaru. Koliko je ukusnoi zabavno bilo govori upravo ova fotografija.

Ovom fotografijom, Nina Seničar svrstala se na listu najzgodnijih i sada je u trci za prvo mesto.

Šta vi kažete?

NE PROPUSTITE: Nina Seničar objavila prvu sliku sa ćerkicom, spremite se na najnežniji prizor do sad (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Aug 3, 2020 at 8:49am PDT

Neobičnu fotografijum pre nekoliko dana objavila je Marija Karan Pozirala je sa slamenim šeširpm i cigarilosom u ruci, tako da je ovo bio stajling iznenađenja, budući da smo prelepu glumicu navikli da gledamo obučenu poput nežne princeze.

Pored toga, mnogima je pogled stao na njenom mišićavom telu.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: Nina Seničar o vezama: Poenta je da svakog dana neko bira da s nekim bude i da zajedno rastu u određenom pravcu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Jul 26, 2020 at 8:01am PDT

Nina Seničar - tajna savršenog izgleda

Lepa Novosađanka uvek je redovno trenirala jer, kako kaže, trening pomaže da ostane u kondiciji. Za kratko vreme posle porođaja uspela je da povrati svoju savršenu figuru, a nedavno nam je otkrila nekoliko tajni dobrog izgleda.

– Dan započinjem čašom vode, koja nikako ne sme da bude hladna, već sobne temperature. Volim da napravim veliki šejk sa svim povrćem koje imam u frižideru, bademovim mlekom i avokadom. Kakao obožavam u svakoj formi, pa u šejk, pored biljnog proteina, dodam i veliku kašiku čistog nezaslađenog kakaa u prahu – rekla je Nina za "Story".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Jul 26, 2020 at 8:16am PDT

Tajna dobrog šejka jeste da u njemu imate nešto zamrznuto, bilo da je to šaka smrznuth višanja, borovnica ili samo kocka leda. Tu možete biti kreativni i dodati voće koje vama najviše odgovara – dodala je ona.

Pored popularnih šejkova, Nina voli da uživa i u domaćim tradicionalnim specijalitetima i kako kaže, uopšte se ne odriče bilo koje hrane.

Obožavam dobar svež suši, ali i domaću gibanicu uz jogurt. Vojvođanski specijalitet, testo sa makom nikada ne propuštam kada dođem u Srbiju, baš kao ni mamine sarme. Poznata sam kao neko ko jede sve ono što voli i uopšte se ne upuštam u bilo kakve specijalne režime ishrane. Uvek slušam svoje telo i jedem šta mi se jede u trenutku. Kada trenirate svakodnevno, telo vam traži svežu, zdravu hranu punu vitamina – poručila je Nina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Jul 17, 2020 at 9:03am PDT

Komentari (0)

Loading