Celebrity News

Mirjana Karanović za "Story": Uspeh je mogao da me upropasti

Mirjana Karanović za "Story": Uspeh je mogao da me upropasti

Mirjana Karanović za "Story"otkriva zbog čega se ne osvrće za bivšim ljubavima, zašto ne veruje u filmske ljubavne priče i opisuje nam jedini trenutak u kom se osetila kao prava zvezda

Bilo bi dobro kada bi posle ovog života postojao još jedan, poručuje nam glumica Mirjana Karanović (63), ali nije od onih koji u tako nešto veruju.

Šteta, da je drugačije, bilo bi više prostora za mnogobrojna interesovanja koja ova radoznala Vodolija želi da pokrije, ali prihvatila je činjenicu da će sve što je zacrtala morati da ispuni u ovom životnom veku.

Na glumačkom polju ostvarila se bezbroj puta, ali ipak svaku narednu ulogu vidi kao novi izazov.

Ovih dana igrala je majku Tome Zdravkovića i suprugu Slobodana Miloševića u projektima čije ćemo premijere gledati u bliskoj budućnosti. Da je sklona radikalnim promenama pred publikom odavno je poznato, ali poslednjih godina neke je napravila i na privatnom planu. Kad je već jedan život, svaka promena je dobrodošla.

Pročitajte: Novi imidž Mirjane Karanović- Uvek hrabra za promene, ali ovom je iznenadila sve

Kažu da žene menjaju boju kose onda kad u životu prave krupne rezove, a vi ste sada plavuša.

Nekad volite da probate nešto novo i eksperimentišete, mada sam bila plava i ranije – od 2000. do 2009. godine mada nije bila ova nijansa. Ne vidim ništa loše u promeni, ja sam glumica i na to sam navikla. A i da nisam, zabavno je. Ne obraćam pažnju na komentare. Kome se sviđa, odlično, kome se ne sviđa, nek mi ne prilazi.

 Osim te promene, poznato je da aktivno radite na svom zdravlju i fizičkoj formi. Osećate li se kao nova žena?

Nikako, biti nova je užasno naporno. Ne volim nove stvari, izuzev nove haljine ili cipela. Čak sam navikla da svake godine letujem na istom mestu, na Adi Bojani, i sad kada ne mogu tamo da odem, ne ide mi se nigde. Zato sedim kod kuće i imam svoj prostor.

Šta je Mirjana Karanović  za „STORY“ ispričala, pročitajte u najnovijem broju magazina, koji je u prodaji do 11. avgusta

Komentari (0)

Loading