Celebrity News

Bikini Marine Tadić krije tajnu koju niko nije znao (foto)

Bikini Marine Tadić krije tajnu koju niko nije znao (foto)

story

Bikini Marine Tadić otkrio je tetovažu koju je zgodna pevačica, čini se, dugo skrivala. Osim toga, popularna pop zvezda oduševila je sve izvajanom figurom, budući da je u januaru ove godine na svet donela ćerku Veru.

Bikini Marine Tadić privukao je veliku pažnju, a njeno telo svima je zaustavilo dah. Tetovaža koja se nalazi na intimnom delu tela, koja viri iz donjeg dela bikinija, navela je jednog Marininog pratioca da na interesantan način iskomentariše ovu sliku.

Evo šta je napisao:

- Blago onom ko ti je crtao tu tetovažu, znamo na koju mislim, hehe.

Marina je samo nekoliko nedelja posle porođaja uspela da se vrati na devojačku kilažu. Uprkos brojnim obavezama koje nosi majčinstvo, pevačica i te kako vodi računa o svom izgledu, pa svaki slobodan trenutak koristi na najbolji mogući način.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: NAJLEPŠE SRPKINJE IMAJU VELIKU BEAUTY TAJNU i sad su je otkrile svima: NIKO NIKAD ne bi rekao da je OVO NJIHOVA OMILJENA NAVIKA!

 

View this post on Instagram

 

Omiljeni kupaci i omiljena reka. @mo.swimwear 🤍

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on Aug 4, 2020 at 2:58am PDT

Otkako je krajem prošle godine postala mama, Marina je sve podredila svojoj mezimici.

Biti majka najlepši je i najteži zadatak. Kad dođete kući iz bolnice sa tim malim, divnim stvorenjem koje gleda u vas i čeka da mu pomognete, nemate mnogo izbora. Ono što ne znate odmah naučite. Ono što ste mislili da znate, ispostavi se da zapravo i ne znate. (smeh) Prvih nekoliko meseci majka je kao neki „aparat“ koji daje mleko, presvlači, pere i pegla. Dok se okrenete, prođe vam dan - rekla je Marina Tadić za “HELLO!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on Jul 25, 2020 at 12:27pm PDT

Pevačica Marina Tadić – Sanjala sam devojčicu po imenu Vera

Pevačica Marina Tadić svojevremeno je otkrila da je oduvek želela da se njena ćerka zove Vera. Svoju želju je ispunila onog trenutka kada je rodila ćerku. Kako ističe, ona je sama odabrala svoje ime.

– Zove se Vera zato što sam sanjala devojčicu po imenu Vera i prosto nije bilo moguće da je ikako drugačije nazovem. Ona je već sama odabrala svoje ime – kaže pevačica.

Marina takođe ističe da ima svu pomoć bližnjih, ali da joj pomaže i njen suprug koji ne voli da se eksponira u javnosti.

NE PROPUSTITE: Marina Tadić: Prošla sam kroz pakao dok nisam pronašla sebe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on Jul 25, 2020 at 12:27pm PDT

Komentari (0)

Loading