Celebrity News

Pevačica Vesna Đogani ponovo u suzama: Maštala sam da imam grejanje!

Pevačica Vesna Đogani ponovo u suzama: Maštala sam da imam grejanje!

Kada je pre nekoliko meseci pevačica Vesna Đogani iznela svoje teško životno iskustvo, cela Srbija ostala je nema na njene reči. Mnoge kolege podržale su pop pevačicu uputivši joj reči podrške.

Sada, pevačica Vesna Đogani u suzama, ponovo se prisetila svog teškog odrastanja i nemaštine i ponovo rasplakala sve.

Za "Mondor" rekla je sledeće:

- Mama i ja smo poprilično živele same. To je bilo teško, jer je ona morala da radi dva posla. Išla sam sa njom da skupljam drva da bismo se ugrejale preko zime, što je bilo bezveze. Maštala sam o tome da imamo grejanje, da ne moram ja kad dođem kući da stavljam drva – kazala je Vesna kroz plač za „Mondo“.

Pogledajte kako je govorila pevačica, a u nastavku se podsetite kako je pre nekoliko meseci svoju tužnu ispovest ispričala na "Instagramu".

PROČITAJTE I: Vesna i Đole Đogani – Strast i posle 20 godina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna) on Aug 3, 2020 at 11:55am PDT

Pevačica Vesna Đogani - Pogana usta su isprljala čisto dečije srce

Vesna je pre nekoliko meseci na "Instagramu" opisala svoje detinjstvo, istakla da je živela u nemaštini i da se toga ne stidi.

- Ja sam Vesna Đogani. Ovo je ulica mog detinjstva. Tu sam rođena. Tu sam odrasla. U mom dvorištu sam imala prve koncerte. Tu je počela moja karijera. Tu je počeo moj san. Ovo je moj most. Most mog detinjstva. Tu smo igrali između dve vatre. Šetali se. Iznad nas preko njega bi svake nedelje prolazili navijači Zvezde i Partizana i glasno navijali. Tramvaji bi brujali, a nama deci je sve to bilo kao da slusamo najlepsu muziku.

- Voleli smo tu buku. A sada je neko isprljao moj most. Isprljao moje detinjstvo. Pogana usta su isprljala čisto dečije srce. Isprljao san. Isprljao dečije snove. Da, bila sam siromašna devojčica. Sa velikim snovima. Siromašna devojčica sa velikom maštom - rekla je Vesna na početku, nakon Anabelinih reči.

NE PROPUSTITE: Kao na filmu: Vesna Đogani je imala teško detinjstvo, ali je njena sudbina dobila NEOČEKIVAN OBRT

- Zar neko može da te osudi, samo zato što si živela ispod mosta. Imala parče hleba i parče neba. Tužna sam zbog toga. I zato sam došla tu. Ne zbog sebe, nego da podržim devojčicu koja plače u meni. Da se izvinim mom mostu jer znam da ga to boli. Jer jedino on zna ko sam ja. Koji su moji snovi. I da me niko nije pokupio, nego mi je on pokazao put kojim da idem.

- I da danas budem ovo što jesam. Uspešna, mirna žena. Sa puno ljubavi oko mene. Sa publikom koja se veseli sa mnom, ponekad plače. I moj glas ih smiruje. I oni ne daju na moj most. Ne daju suze da mi teku. Hvala predobri moji ljudi... Sada sam mirna jer sam dobila sve odgovore. Moj most. Moja ljubav. Moje detinjstvo - istakla je ona.

NE PROPUSTITE: Vesna Đogani posle drame otvorila dušu: „Morala sam da odbranim svoju čast“ (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna) on Apr 13, 2020 at 12:43pm PDT

Komentari (0)

Loading