Celebrity News

Ivana Peters priznala: Nisam štedela za crne dane, nemam od čega da živim

Ivana Peters priznala: Nisam štedela za crne dane, nemam od čega da živim

story

Pandemija koronavirusa uticala je na ekonomsku situaciju u celom svetu. Najveću krizu osećaju oni čije profesije su direktno na udaru: turizam, ugostiteljstvo ali i pevači koji  su u izuzetno nezavidnom položaju zvog otkazanih nastupa.

Kako većina od njih nema drugi zanat u rukama, našli su se u velikom problemu. Na ovu temu se mešu prvima oglasila Nina Badrić rekavši da će prva izaći na protest jer već pet meseci nije zaradila ni kunu.

Njene reči nisu naišle na razumevanje, a podržala je koleginica Goca Tržan.

–Vidim da je narod baš srećan i zadovoljan što estrada nema od čega da živi. Eto, bar nekome i sreću da donesemo svojom nesrećom – poručila je ona na svom profilu na „Tviteru”.

Nakon što su njihove izjave uzburkale javnost oglasila se i pevačica Ivana Peters.

–To je jedini prihod koji imam u životu. Ništa drugo ne radim. Samo sam pevač. Hranim sebe i svoje dete i članove porodice kojima treba da pomognem. Nedostaje mi i posao kojim se bavim jer je to moja ljubav. Potpuno sam izgubila sebe i ne znam šta ću da radim ako ne budem našla neki način da zaradim novac na drugi način. Sve ovo što nam se dešava najviše utiče na muzičare koji nisu mega zvezde, zvezde folk muzike, i nemaju karijeru dugu pedeset godina kao što su Zdravko Čolić, Lepa Brena . Ja stvarno nisam uspela da u životu steknem koliko oni. Bavila sam se nekom muzikom koja mene podizala, mislila sam da doprinosim domaćoj muzičkoj sceni sa kvalitetnom muzikom. Ne želim da se sada osećam krivom zbog toga što se ne bavim nekom lakšom muzikom ili komercijalnijom. Sve nas je sada zadesila ista stvar, s tim što neki uz mere zaštite mogu da rade...doktori, zubari, frizeri – rekla je Ivana za „Blic” i priznala da se našla u nezavidnoj situaciji.

Ivana Peters: Gledala sam kako mi majka živi u kavezu!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana (@ivanapeters) дана 14. Феб 2020. у 10:06 PST

–Ja konkretno nisam štedela. Nisam imala veliku ušteđevinu koju sam odvojila za crne dane. To nikada u životu nisam imala, jer ne funkcionišem na taj način. Čim krenem da skupljam novac za nešto- on ode. Ako previše štedim, ja ne zarađujem, Marfijev zakon. Ja gledam na novac kao na nešto šta treba da teče. Nisam Paja Patak koji to šteka negde sa strane. 'Zašto nisi uštedela?' Pa nisam! Ko je mislio da će se ovako nešto desiti? Za prvu pomoć imam, ali ja ne znam kako ćemo ako se ovo produži. Sada živim od Sokoja i uplate koje ležu od mojih autorskih prava To je neka lova koja kapne preko godine ali povremeno. Osim toga, imam dobre porodične odnose, tako da se snalazimo i to je to... Dalje ne znam. Prilično sam se u neberanom grožđu našla. Znate, mogu ja da radim i neke druge stvari, ali sam najbolja u ovome šta radim. Mogu da radim nešto i što nije u mojoj sferi... Nismo mi krivi zbog toga što smo poznati i što nemamo sada posao – zaključila je Ivana.

 

Komentari (0)

Loading