Celebrity News

Darko Lazić oduševio Marinu: Verenici srce iskočilo od sreće! (foto)

Darko Lazić oduševio Marinu: Verenici srce iskočilo od sreće! (foto)

story

Darko Lazić oduševio je Marinu kada se poput malog deteta igrao u bazenu loptica u jednoj igraonici. Sa svojim sinom Aleksejem uživao je u igrarijama, a verenica je posebno bila srećna zbog toga. 

Darko Lazić oduševio Marinu kada se sam zaigrao nesvestan činjenica da će ova fotografija završiti na društvenim mrežama. Njihov dan bio je ispunjen radošću i smehom, a javnosti je već dobro poznato da poznati verenici čine sve kako bi usrećili svog sina.

Za magazin "Story" svojevremeno su pričali koliko veliku sreću im je doneo sin nakon teškog perioda koji je Darko prošao...

– Aleksej nam je doneo novu radost. Obožavam kada smo zajedno. Moram, međutim, da priznam da nisam mnogo ažuran kada je o menjanju pelena, presvlačenju i hranjenju reč. Za te stvari zadužena je Marina. Dogovorili smo se da ona brine o njemu dok je mali, a ja ću tu ulogu preuzeti nešto kasnije, kada poraste (smeh).

Marini Gagić srce je posebno zaigralo zbog ovog prizora u igraonici, pa je pored slike koju je objavila na "Instagram" napisala:

- Ljubav, radost, život, sunce - poručila je nasmejana mlada mama.

NE PROPUSTITE: Tek što je krstio sina: Darko Lazić ponovo u problemima, Marina ne može da se smiri

Darko Lazić oduševio Marinu skupocenim darom 

Darko Lazić i Marina Gagić su 24. juna proslavili prvi rođendan sinu Alekseju, a onda je na red došao i poklon za mladu mamu. Darko je za Marinu izabrao specijalnu narukvicu.

Cartier ljubavna narukvica za parove je jedna od najpopularnijih narukvica ikada izrađenih, ali i jedna od najprodavanijih. Ako je suditi po gugl pretraživaču, baš ovaj komad nakita koji sija na Marininoj ruci je bio najtraženiji.

Narukvica je ovalnog oblika da bi što više prijanjala uz ruku onoga ko je nosi. Napravljena je za parove i samom svojim dizajnom označava vezu i bliskost između njih. Narukvica je u stvari moderna verzija lisica koje parovi dobrovoljno stavljaju!

NE PROPUSTITE: Darko Lazić krstio sina – Svi pričaju o tome šta je Marina obukla

 

View this post on Instagram

 

🥂💋

A post shared by Gagic Marina (@gagicmarinaofficial) on Jul 29, 2020 at 2:07pm PDT

Komentari (0)

Loading