Celebrity News

Jelena Karleuša neutešna: Sada nema bola, nema problema, nema prepreka...

Jelena Karleuša neutešna: Sada nema bola, nema problema, nema prepreka...

Od Isidore Bjelice koja je preminula u 52. godini nakon duge i teške bolesti oprostile su se mnoge poznate ličnosti. Među njima je i Jelena Karleuša koja joj je uputila dirljive reči na svom „Instagram” profilu.

– Naši životi na Zemlji samo su deo puta. Ono što ostavimo kao trag posle nas jedino ima smisla... A to kako nas pamte, toliko smo veliki bili. Putuj, draga Isidora, ostavila si neizbrisiv trag. Sada nema bola, nema problema, nema prepreka... Samo čista energija kojoj istinski pripadaš – napisala je Jelena.

Jelenina majka Divna Karleuša preminula je nakon duge borbe s kancerom u martu 2019. godine.  Pevačica je ovaj gubitak teško podnela, a u tim danima podršku joj je pružila upravo Isidora. Jelena je sada objavila poruku koju joj je Isidora poslala nakon majčine smrti.

Pročitajte: Jelena Karleuša se oprostila majke - Sahranjena Divna Karleuša uz najemotivniju pesmu 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Najčitaniji magazin o slavnima (@story.srbija) дана 5. Авг 2020. у 10:41 PDT

Pročitajte: Lav Pajkić od bola ne može da dođe sebi: Tužni oproštaj od majke Isidore

Draga Jelena, primi moje duboko saučešće. Divna je bila jedna od najblagorodnijih žena koje sam upoznala. A koliko je snage, energije, hrabrosti potrebno da se čovek bori sa ovom jezivom bolešću, ljudi koji to nisu prošli ne mogu ni da zamisle napisala je Isidora Jeleni dan nakon što joj je majka preminula.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) дана 18. Окт 2019. у 5:31 PDT

Isidora Bjelica je rođena u Sarajevu 10. decembra 1967. godine gde je i završila gimnaziju, a zatim je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu (odsek dramaturgija). Autor je više od 40 knjiga i dobitnik je dva Beogradska pobednika za književnost.

Bila je u braku s Nebojšom Pajkićem, s kojim ima dvoje dece, Lava Grigorija i Vilu Evanđelinu.

Komentari (0)

Loading