Celebrity News

Lejdi Di nakon razvoda ovo nikada nije želela da obuče: Dokaz koliko je duboko patila za Čarlsom

Lejdi Di nakon razvoda ovo nikada nije želela da obuče: Dokaz koliko je duboko patila za Čarlsom

Princeza Dajana, koja je poginula 31. avgusta 1997. u saobraćajnoj nesreći, ostaće upamćena kao princeza koju je narod voleo. Njeno veliko srce, lepota i osmeh, zapečaćeni tragičnim krajem, ostaće upamćeni zauvek. Iako je od njene smrti prošlo 23 godine, interesovanje za njen život ne prestaje.

Svi Dajanini gestovi i modni izbori analiziraju se do detalja iznova i iznova, pa tako ispliva i poneka tajna za koju se do sada nije znalo.

Australijski dizajner Džejson Bradson u intervjuu za najnoviji Harper's Bazaar Australiaispričao je da princeza nije želela da nosi „Chanel” i to iz jednog tužnog razloga. Njihov susret dogodio se 1996. godine u Australiji na jednom humanitarnom događaju.

Pročitajte: Da li je Megan omanula? Astrolog Lejdi Di otkrio najbolje datume za srećan brak!

– Bio sam jako dobar s frizerom koji je Dajani tada sređivao frizuru. On me je pozvao da dođem kako bih joj pomogao da izabere šta da obuče za humanitarnu večeru. Bio sam oduševljen što sam napokon dobio priliku da upoznam ženu koju je obožavao ceo svet. Sećam se da je imala Versace haljinu, ali nije znala šta da obuje pa sam joj doneo „Chanel” cipele koje su odlično pristajale uz toaletu koju je nosila. Mislio sam de će biti oduševljena, ali ona je rekla kako ne želi da nosi „Chanel”. Kada sam je pitao zašto, odgovorila mi je: ‘Ne mogu da nosim marku koja u logotipu ima dva slova C jer me to podseća na Čarlsa i Kamilu’ – otkrio je Džejson.

Pročitajte: Tajne Lejdi Di intrigiraju javnost i 21 godinu nakon njene smrti, evo šta sigurno niste znali

Komentari (0)

Loading