Celebrity News

Maja Berović u nikad viđenom izdanju! Prvi muzički spot ikad snimljen kamerom HUAWEI P40 PRO+

Maja Berović u nikad viđenom izdanju! Prvi muzički spot ikad snimljen kamerom HUAWEI P40 PRO+

story

U saradnji sa poznatom muzičkom zvezdom i ambasadorom brenda, Mayom Berović, Huawei je realizovao prvi muzički spot ikada snimljen kamerom mobilnog telefona P40 Pro+! Ovim potezom Huawei brend još jednom je dokazao da je lider u svetu pametnih telefona čije uređaje odlikuje visoko kvalitetna kamera i jedinstveno korisničko iskustvo.

Tim povodom muzička zvezda je rekla: „Dobila sam predlog od saradnika da napravimo nešto poptuno novo, da ceo, ali ceo spot snimamo mobilnim telefonom! Već godinama koristim Huawei telefon, te sam verovala da će spot zadovoljiti sve kriterijume, jer znajući po klipovima koje snimam sa koncerta sve izgleda besprekorno. Oduševljena sam spotom kako je ispao i verujem da će i publika biti zadovoljna spotom i tehnički i sadržajano.„

Iz kompanije Huawei saopštili su da im je veliko zadovoljstvo što je došlo do realizacije ovako bitnog projekta i da su sigurni da će kvalitet spota biti na najvišem mogućem nivou. Kompanija godinama u nazad ulaže u sistem kamera i na tržištu se izdvaja po kameri nastaloj u kooperaciji sa poznatim brendom foto opreme, Leica, što je čini omiljenom kamerom pametnih telefona među potrošačima širom sveta.

Kako biste uživali u visokom kvalitetu produkcije spota, koja u potpunosti opravdava svetske standarde pratite zvanični YouTube kanal Maye Berović!

Publika sada može da uživa u pesmama: "Intime", "Honey", "Moto", "Breme", "La, la, la", "Bonbon", "Verna kao pas", "Niko kao on", "Kunem se u nas", "Niko ne zna", a sudeći po rekaciji fanova sa nestrpljenjem su isčekivali momenat da se pojave nove pesme, čemu u prilogu svedoči da Instagram nalog albuma „Intime“ ima preko 12 hiljada pratilaca za svega pet dana.

Komentari (0)

Loading