Celebrity News

Slađa Alegro proslavila poseban datum: Ti si sve na svetu što volim

Slađa Alegro proslavila poseban datum: Ti si sve na svetu što volim

Nakon višegodišnje borbe za potomstvo, životni san Slađe Alegro i njenog supruga Zorana ostvario se 23. juna 2018. godine. Tada je na svet došla devojčica Mila, koja je postala centar sveta porodice Dragaš.

Pevačica i njen suprug uživaju u svakom trenutku koji provode s mezimicom, a svoju sreću često dele i na društvenim mrežama. Slađa s ponosom ističe da su ćerka i suprug dve najvažnije osobe u njenom životu i javno im upućuje poruke pune ljubavi. Sada je iskoristila priliku da isto učini povodom rođendana svog supruga.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sladja Allegro (@sladja.allegro) дана 6. Авг 2020. у 11:21 PDT

Pročitajte: Slavlje u domu Slađe Alegro - I onog ko nikad igrao nije, ti nateraš da zaigra


– Volela bih satima da pričam, ali ono što je unutra ne može se slovima napisati niti se može prepričati. I najbolje je tako, jer se onda čuva duboko, daleko od svih i svega. Ponosna sam što sam tvoja supruga, što sam tvoj prijatelj i majka naše Mile. A ti meni, šta si ti meni??? Sve na svetu što volim, a ja živim da te volim. Srećan rođendan, Zoko. Bog nek nam te čuva – napisala je emotivna Slađa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sladja Allegro (@sladja.allegro) дана 30. Мај 2020. у 12:29 PDT

Pevačica priznaje da boljeg oca za svoje dete nije mogla da izabere.

– Tata je broj jedan, znala sam da će biti super otac i nije samo za društvene mreže. Jedina razlika je što ne doji, od početka smo zajedno u svemu tome, odlično funkcionišemo. Svi kažu da je ista tata i ja nemam ništa protiv toga. Ne smeta mi. Njen tata je moj izbor, što bih se ljutila?! – rekla je nedavno popularna pevačica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sladja Allegro (@sladja.allegro) дана 11. Јан 2019. у 3:07 PST

Komentari (0)

Loading