Celebrity News

Poklon od kog zastaje dah: Hari priredio Megan ogromno iznenađenje za 39. rođendan

Poklon od kog zastaje dah: Hari priredio Megan ogromno iznenađenje za 39. rođendan

story

Kada pripadate jednoj od najmoćnijih porodica sveta, sve vam je dostupno pa skupoceni pokloni nisu retkost. Kuća, auto, ostrvo, luksuzni nakit na spisku su onoga što bogati i slavni često darivaju. Ipak, princ Hari je morao dobro da se potrudi oko poklona za rođendan svoje supruge Megan Markl.

Nekadašnja glumica je 4.a vgusta proslavila rođendan u njihovom domu u Los Anđelesu u intimnom okruženju uz namilije. Ipak, princ Hari je odao sve od sebe da joj ovaj rođendan učini posebnim.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) дана 6. Сеп 2019. у 5:57 PDT

Hari je spremio večeru,a imamo je pomoć Meganine majke Dorije

– Dan su proveli kao prava porodica, a uveče je Dorija čuvala Arčija kako bi Hari i Megan mogli da se posvete jedno drugom.  Hari je spemio večeru, a Dorija mu je pomagala u pripremi – rekao je izvor za „US Weekly”

Ipak, večera nije bilo jedino iznenađenje koje je romantični princ pripremio voljenoj supruzi. Hari je Megan iznenadio ogromnom čokoladnom tortom koja je bila ukrašena balonima.

I ovde je dao svoj doprinos. Iako nije sam pravio tortu, dao je instrukcije poslastičarima, odnosno učestvovao je u izradi ovog posebnog recepta.  Kada je večera bila gotova, Hari je poklonio Megan ogrlicu koja je pravljenja specijalno za nju.

– Draguljaru je objasnio kakav dizajn želi, a uz ogrlicu joj je dao i njihovu zajedničku uramljenu fotografiju. Hari je takav, njemu su važne male sitnice.  I  uživa u tome da uveseljava najbliže –  rekao je izvor  i dodao kako je Megan bila oduševljena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) дана 29. Јун 2019. у 1:49 PDT

Komentari (0)

Loading