Celebrity News

Ženi se Viktor Živojinović: Raskošno, gala slavlje sa 500 zvanica!

Ženi se Viktor Živojinović: Raskošno, gala slavlje sa 500 zvanica!

Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića Viktor do ušiju je zaljubljen u svoju devojku Sandru Miljaković. Tek što su proslavili godinu dana veze, naslednik folk dive je otkrio da planiraju i svadbu naredne godine..

Planiramo gala-slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija sa korona virusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku ― rekao je Viktor za "Informer".

Pročitajte: Viktor Živojinović i Sandra imaju lepe vesti - Čestitke pristižu sa svih strana!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) on Aug 3, 2020 at 4:37pm PDT

Lepa studentkinja srpskog jezika odlično se uklopila u porodicu Živojinović pa su tako svi zajedno nedavno uživali krstareći Sredozemljem. Viktor ističe da je njegova devojka miljenica cele porodice.


- Sve najbolje kažu za Sandru. Obožavaju je, zezali su se, kupali smo se. Uživali smo, vozili stalno. Mami i tati je najviše prijao odmor - rekao je on nedavno za "Blic".

Inače, Brenina snajka je iz Brusa, a u Beogradu studira srpski jezik i književnost, a radi kao šminkerka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) on Aug 9, 2020 at 4:58am PDT

Pročitajte: Stigla snajka! Viktor Živojinović doveo devojku kod Brene!

– Sandra je divna devojka i veoma mi je drago kada vidim da se moji sinovi slažu sa izabranicama. Uvek sam ih učila da devojke treba da vole i poštuju, a vidim da je taj deo našeg vaspitanja urodio plodom. Potrebno je da se ljudi nađu i pronađu, a Viktor i Sandra uživaju u vezi. Uz to, otkrila sam da Sandra fantastično šminka. Tokom izolacije našminkala je i mene i nekoliko mojih prijateljica. Oduševljene smo i želela sam da joj pružim podršku jer na mlađima svet ostaje – rekla je Brena nedavno za „Kurir“.

Komentari (0)

Loading