Celebrity News

Tanja Savić otkrila sve detalje borbe: Mužu preti velika kazna?

Tanja Savić otkrila sve detalje borbe: Mužu preti velika kazna?

story

Tanja Savić je još u aprilu počela da preživljava pravu agoniju, a koja traje do danas. Njen surug Dušan Jovančević je tik pred Uskrs odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju, te ona ne može da ih vidi.

Za"Informer" Tanja Savić otkrila je da je odlučila da se bori za decu...

- Dušan je odveo decu u Australiju bez Tanjine saglasnosti. Ona je bila ubeđena da će rešiti problem, međutim od kada joj je zabranio čak i da se čuju telefonom, pevačica je očajna. Prijavila ga je u našoj policiji, a njen advokat je poslao prijavu i australijskoj policiji. Ministarstvo spoljnih poslova i Ministarsvo pravde je upoznato sa njenim slučajem i uradiće sve da joj se deca vrate - kaže sagovnornik ovog lista, blizak Tanji Savić.

- Tanja nema ni želje ni novca da živi u Australiji. Zato će podneti zahtev da dobije starateljstvo nad decom i da joj bude omogućeno da ih dovede u Srbiju. Ona ima dokaz da su deca oteta jer su imala boravište u Beogradu, išla su ovde u školu, bila su i zdravstvenom sistemu. Dušanu preti od šest do 30 godina zatvora, a moraće da plati i kaznu od 25.000 dolara. Osilio se, jer je mislio da će Tanja doveka ćutati - zaključuje sagovornik.

NE PROPUSTITE: Pevačica Tanja Savić o porodičnoj drami: Deca su mi na prvom mestu, ali neću da idem u Australiju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Aug 3, 2020 at 12:51pm PDT

Tanja Savić rešila da progovori - Suprug mi je oduzeo decu! 

- Ćutala sam četiri meseca i nisam htela da iznosim u javnost privatne detalje, ali sada sam morala da tražim pomoć. Govore mi ljudi što ne odeš po svoju decu, ali ne mogu tek tako da odem u Australiju i da ih dovedem u Srbiju. Ja čak nisam ni njihov državljanin. To bi onda značilo da sam ja sinove otela od Dušana. Tražila sam pomoć i od naše države, ali i od australijske i sada čekam njihovu pomoć - kaže Tanja Savić.

Ona je svesna da njenom mužu preti velika zatvorska i novčana kazna, ali, kako se navodi, više za to ne mari:

- Moj suprug je uradio nešto najgore što može jednoj majci da se uradi - oduzeo mi je decu. To nije smeo da radi jer nije ljudski, ali i kažnjivo je zakonom. Ja sam sve htela da uradim za njega, štitila sam ga, ali prešao je granicu.

NE PROPUSTITE: Nakon što se pročulo da je završio na klinici za odvikavanje Tanja Savić progovorila o suprugu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Aug 1, 2020 at 7:39am PDT

Komentari (0)

Loading