Celebrity News

Prva izjava Romane Panić nakon povratka u Srbiju: Doživeli smo linč

Prva izjava Romane Panić nakon povratka u Srbiju: Doživeli smo linč

Romana Panić težak period ostavila iza sebe! Nakon što je u Brizbejnu provela 40 dana u pritvoru zbog sumnje da je pljačkala bankomate deportovana je iz Australije u Srbiju.

Čim je pristigla u prestonicu objavila je na svom „Instagram storiju” fotografiju iz jednog prestoničkog kafića uz simbolične stihove.

Gde god da krenem taj grad me prati, Beograd moj sebi me vrati” 

Osmehom nam je poručila da se oseća dobro, a za „Kurir”je to i potvrdila.

– Zar ne vidite da mi je lepo? Dobro sam, hvala na pitanju. Namerno sam se slikala za Instagram i sa naočarima i bez naočara. Srećna sam što sam došla, još uvek traje euforija, uzbuđena sam. Divno je ponovo videti porodicu i prijatelje", rekla je Romana i dodala:

– Čak nemam ni šminku, potpuno sam prirodna. Sve ćemo tek da pričamo, želim svima da se zahvalim. Doživeli smo linč, nisam još spremna da dajem izjave o tome. To će da košta. Ne mogu sve sada da kažem. Treba mi vremena, želim da se slegnu utisci i da dam sebi vremena da odmorim. Nisam još uspela da sve da pročitam rekla je kratko pevačica.

Dok su sve Romanine kolege sa estrade bile šokirane ovim saznanjem, na njenu stranu je stao tekstopisac Dragan Brajović Braja, koji je poručio da će joj napisati pesmu i album kojim će pokoriti estradu. Istakao je da je Romana uvek imala loš ukus kada je reč izboru muškaraca.

– Pomoći ću Romani da se vrati na muzičku scenu, gde i pripada. Pripremam joj album kojim će pokoriti estradu! Naravno, sve ću uraditi besplatno, jer je Romana moja prijateljica i divan čovek. Svako zaslužuje novu šansu, pa i ona. Zasijaće opet u punom sjaju, videćete- poručio je tada Braja za „Informer”, koji će pevačici napraviti hit o pogrešnim ljubavima.

Romaninu situaciju prokomentarisala je i folk zvezda Ceca Ražnatović

Inače, naša najpoznatija pevačica Svetlana Ražnatović godinama je u prijateljskim odnosima sa Romanom.

– Pa, šta da kažem. Ja nju volim, a njen život – njena stvar – rekla je Ceca nedavno za „Telegraf JETSET“.

Tokom ovog razgovora, odgovorila je i na spekulacije da se više ne prate na „Instagramu“. Kako navodi pevačka zvezda, nikad se nisu ni pratile.

– Niti smo se pratile, niti bih je ikad otpratila. Žena je moj prijatelj – rekla je ona.

Komentari (0)

Loading