Celebrity News

Nakon glasina da se razvodi, glumica oduševila: Marija Karan izgleda kao avion!

12/08/2020

story

Krajem jula, sve je iznenadila vest da se popularna glumica Marija Karan razvodi od Džoela Lubina s kojim je do skoro živela američki san.

Nakon mnogobrojnih nesuglasica nedavno su podneli papire za razvod braka, ali se činilo da su dugo vremena krili da navodno više nisu u ljubavi. Povodom ove teme Marija se još uvek nije oglasila.

Evo šta je krajem mesec ajula izneo izvor blizak glumici za "Blic":

– Marija i Džoel su se razveli i ni jednom od njih dvoje nije lako. Sve je to još sveže da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još više zabavljanja. Šta je razlog to znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu poslednjih godinu i po dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijinog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on May 22, 2020 at 6:55pm PDT

– Ona je u početku bila preokupirana brigom oko njihovog sina Marka Lea. Kada je dečak porastao, uželela se rada i glume. Iako je Džoel poznati producent u LA, on joj nije pomogao da se probije na tamošnje tržište. Da li je razlog ljubomora ili što je želeo da ona bude posvećena sinu, kada on većinu vremena nije kod kuće, ne znam, ali se ona žalila da joj je prilično monotono što ne radi.

- Prema njenim rečima, on joj je govorio da mora još da usavrši dikciju i akcentovanje engleskog jezika, te da u ovom trenutku nema projekta koji bi mogao da je primi sa njenim znanjem glume. Zato je Marija u nekoliko navrata dolazila u Srbiju kako bi glumila, čak je u seriji “Pet” prošle godine bila na setu sa sinom - pisao je "Blic".

NE PROPUSTITE: Marija Karan POKAZALA TELO U BIKINIJU! Dva detalja PRIVUKLA SU VELIKU PAŽNJU a pretvaraju ženu u MIS PLAŽE (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Aug 7, 2020 at 2:43am PDT

Marija Karan oduševila izgledom

Prelepa glumica koja često intrigira javnost svojim fotografijama, ponovo je učinila isto.

Ovog puta, u ženstvenom izdanju sve je raspametila pokazavši svoje izvajane noge i negovana stopala.

Mnogi njeni pratioci udelili su joj brojne komplimente na račun izgleda osvrćući se na njenu zavidnu liniju i moć transformacija.

Pogledajte...

NE PROPUSTITE: FATALNA CRNKA SADA JE PLAVUŠA: Marija Karan prošetala beogradskim ulicama, mnogi je nisu prepoznali

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Aug 11, 2020 at 7:56am PDT

Komentari (0)

Loading