Celebrity News

Irina Šajk slomljena: Manekenka teško podnela novu ljubav Bredlija Kupera

12/08/2020

Irina Šajk slomljena: Manekenka teško podnela novu ljubav Bredlija Kupera

story

Iako nije skrivala da joj se život nakon razvoda od Bredlija Kupera potpuno promenio,  Irina Šajk je doživela slom kada je videla fotografije bivšeg supruga sa glumicom Dženifer Garner. U intervjuu u kom je govorila o njihovom rastanku činilo se da je stavila tačku na emocije, međutim sada stižu potpuno drugačije informacije.

– Život bez njega je potpuno drugačiji. Ceo svet mi se okrenuo. Mislim da u svakoj dobroj vezi svako od nas daje svoje najbolje, ali i najgore – to je jednostavno u prirodi ljudskog bića. Dvoje sjajnih ljudi ponaosob, ne moraju skupa da budu sjajan par – rekla je Irina nedavno, koju je i te kako uzdrmala činjenica da joj je bivši suprug srećan sa glumicom Dženifer Garner.

Irina ne može da se pomiri sa činjenicom da je Bredli ponovo zaljubljen. Otkako ga je videla na plaži s njihovom ćerkom, u društvu Dženifer, počela je da plače, čak je morala da popije tabletu da se umiri –  govori izvor blizak jednoj od najepših žena na svetu za američke medije.

Kako dodaje, Irina je ljubomorna jer jer je njena ćerka rekla da joj se Dženifer sviđa i da joj prija da se igra sa njom

Nakon što je to čula, nije mogla da se smiri pa je ponovo posegla za tabletama tvrdi izvor

Ljubav sa Dženifer Garner potpuno iznenađenje za sve 

I dok su mnogi iščekivali sa kim će nakon rastanka od Irine Bredli nastaviti emotivni život, stigla je informacija koja je mnoge iznenadila. Glumac je uplovio u emotivnu vezu sa bivšom suprugom Bena Afleka.

Pročitajte: Irina Šajk i Bredli Kuper imaju vest koja je veliko iznenađenje

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@kimlerkimlerleee је поделио/ла објаву дана 12. Авг 2020. у 6:20 PDT

Glumica Dženifer Garner pre samo nekoliko dana objavila je da je okončala dugogodišnju vezu sa advokatom Džonom Milerom. A samo dan kasnije raskida uslikana je na plaži sa Bredlijem Kuperom, koji nije skidao široki osmeh sa lica.

Pročitajte: Otkriven pravi razlog zašto Lejdi Gaga i Bredli Kuper nisu uspeli

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Garner (@jennifer.garner) дана 12. Нов 2017. у 2:56 PST

Komentari (0)

Loading