Celebrity News

Seka Aleksić ima važnu lekciju za sve, Verica Rakočević rekla "bravo"!

Seka Aleksić ima važnu lekciju za sve, Verica Rakočević rekla "bravo"!

story

Seka Aleksić pre nekoliko dana objavila je sliku u dvodelnom kupaćem kostimu i uz ovu fotografiju svim ženama poslala važnu poruku.

Popularna pevačica Seka Aleksić istakla je važnost ljubavi premsa sebi i svom telu, stavljajući akcenat na to da savršenstvo ne postoji.

U eri fotošopa, izgleda da se svakodnevica pretvorila u puko objavljivanje slika na "Instagramu". Kako bi "običnim" ženama dočarala da nije sve u spoljašnoj lepoti, Seka se ovako obratila damama:

- Naučite da volite svoje telo! Jer savršenstvo ne postoji, i sasvim je očigledno da žena sa oblinama nije manje lepa od vitke devojke. Jednostavno, treba naučiti prihvatati sebe, onakvim kakva jesi - napisala je Seka Aleksić na čiji je status reagovala Verica Rakočević.

NE PROPUSTITE: NE PROPUSTITE: Pevačica Seka Aleksić sva u zlatu: Ovo je njeno vreme! (foto)

Evo šta je kreatorka napisala u komentaru:

- Bravo Seko. Voleli ili ne voleli vašu muziku, ljudi u vašoj porodici, harmoniji, toplini, realnom načinu zivota, ovom fotografijom gde se vidi lepota i čarolija žene, možete biti pravi primer ovoj nesrećnoj generaciji sa pogrešnim idolima. Veliku, veliki pozdrav za vas i vašu porodicu. Ovo namerno pišem javno a ne u poruci, da se zna i pročita.

Generalno, ova Sekina objava naišla je na lavinu pozitivnih komentara. Mnogi su se složili sa njenom važnom porukom koju je uputila svim ženama.

NE PROPUSTITE: Svi misle da je njen život bajka, ali istina je drugačija! Seka Aleksić otvoreno o putu kroz trnje do zvezda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Aug 3, 2020 at 11:45am PDT

Koliko voli i ceni svoje telo, Seka Aleksić pokazala je i pre neki dan kada je na svom nalogu obelodanila da je vreme da ukloni neke od tetovaža.

Pevačica Seka Aleksić je na svom „Instagram“ profilu pokazala kako izgleda proces laserskog uklanjanja tetovaže, a o tome je obavestila i sve svoje pratioce na društvenom mreži.

– Rešila sam da uklonim nekoliko tetovaža, krećemo od ove – napisala je Aleksićeva.

Fotografija koju je objavila nastala je na samom početku ukljanjanja, a evo kako je to zapravo izgledalo.

Pogledajte:

Komentari (0)

Loading