Celebrity News

Dom po meri Ražnatovića: Renovira se kuća u Titelu, evo šta je Ceca poklonila!

Dom po meri Ražnatovića: Renovira se kuća u Titelu, evo šta je Ceca poklonila!

Dom po meri Ražnatovića svakako je jedna od bitnijih stavki za odrastanje malog Željka. Veljko, mladi uspešni sportista rešio je da Bogdani i sinu omogući raj u kom će uživati. Harmonična atmosfera i uređen dom, koraci su ka srećnoj i zdravoj porodici.

Pročitajte kako će izgledati dom Ražnatovića...

Dom po meri Ražnatović ovih dana biće uspešna misija, budući da Veljko Ražnatović provodi više vremena u Titelu nego u Beogradu, te je ideja da se sve sredi, konačno realizovana.

Čak je i Ceca dala svoj doprinos mladom bračnom paru...

- Ceca im je kao poklon napravila bazen u dvorištu i to ih je motivisalo da srede kuću. To je ogromno imanje i žele od njega da naprave pravi raj - kaže sagovornik "Informera".

Dom Ražnatovića - SVe je po meri mladog bračnog para

Za početak, oni će u bazen ugraditi grejače kako bi tokom cele godine mogli da se kupaju.

- Veljko u Cecinoj vili u Ljutice Bogdana ima ceo spa-centar i želi isto da napravi i u Titelu. Veljko je već doneo i neke sprave za trening, tako da ima i ličnu teretanu - kaže sagovornik i dodaje:

NE PROPUSTITE: Bogdana Rodić grmi u kupaćem dva meseca od porođaja!

Dom Ražnatovića - Mali raj koji se gradi srcem! 

- Akcenat su trenutno stavili na uređenje dvorišta. Uradiće i fasadu na kući. Oni imaju i jedan pomoćni objekat, koji je napravljen kao restoran. U njemu su slavili rođenje malog Željka. Razmišljaju da podignu još jedan takav objekat, ali i garažu. Žele da naprave mali raj.

- Tu odluku su doneli tokom karantina. Veljko je u martu i aprilu pobegao iz grada u Titel i tada je shvatio koliko život van prestonice može biti lep, komforan i opušten. On ne voli gužvu i medijsku pažnju, pa mu tamo mnogo prija - prenosi izvor za pomenuti medij.

Pored toga, poseban deo ovog malog raja biće fokusiran i na Veljkove ljubimce...

- Cecin sin ima oko 25 pasa. Svaki ima svoj boks. Veljko predano brine o njima. Ustaje ujutru da ih hrani, šeta ih, trenira. Potpuno im je posvećen. Hoće i te bokseve da ulepša. Uvešće i u njih grejanje kako se psi zimi ne bi smrzavali - zaključuje sagovornik "Informera".

NE PROPUSTITE: Posle Bojane i najstarija sestra Rodić skinula se u kupaći – sve puca!

Komentari (0)

Loading