Celebrity News

Luka Jović verio Sofiju Milošević: Manekenka rekla "DA"! (FOTO)

Luka Jović verio Sofiju Milošević: Manekenka rekla "DA"! (FOTO)

Luka Jović verio Sofiju Milošević vest je koja je juče preplavila sve portale i društvene mreže. Zgodni fudbaler i prelepa manekenka koji će uskoro postati roditelji korak su bliže ka venčanju iz snova...

Luka Jović verio je Sofiju Milošević na prelepom ostrvu Kapri u Italiji u kom borave već neko vreme. Trudna manekenka bila je oduševljena ovim Lukinim potezom, pa je objavila sliku sa veridbe uz emotivan opis.

- DA! Hvala ti što si takav, hvala ti što se smejem puno kada sam pored tebe, hvala ti što me voliš, volim te beskrajno - poručila je Sofija uz ovu prelepu fotografiju.

Nakon ovog čina usledile u brojne čestitke fanova i prijatelja u komentarima. Sudeći prema slikama Sofija nije mogla da zadrži sreću budući da ju je fudbaler zaprosio kao na filmu.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: Da li je Sofija Milošević najlepša trudnica koju ste ikada videli?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 16, 2020 at 8:15am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by realmadrid رئال مادرید (@realmadridcfgalaxy) on Aug 16, 2020 at 8:30am PDT

Sofija Milošević i Luka Jović – Sve je savršeno! 

Sofija je trenutno u sedmom mesecu trudnoće i fotografije sa ovog mondenskog odmora ujedno su prvi zapisi njenog trudničkog stomaka. Ipak, mnogi su se složili da čak ni drugo stanje nije previše uticalo na njenu savršenu figuru. Na početku trudnoće, međutim, nije bilo sasvim tako.

– Kako sam saznala da sam trudna, odmah je počela mučnina i bilo mi je baš loše. Prva tri meseca sam se namučila i ugojila sam se sedam-osam kilograma – ispričala je ranije Sofija i priznala da je velikim delom za to što trudnoću sada lako podnosi zaslužan upravo njen partner Luka koji je požrtvovan dečko i otac.

– On se stvarno trudi oko mene, razmazio me je i baš je pažljiv. Stvarno mi izlazi u susret za sve – istakla je manekenka.

NE PROPUSTITE: Sofija Milošević u iščekivanju sina: Luka već planira treće dete

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 14, 2020 at 4:31am PDT

Komentari (0)

Loading