Celebrity News

Počelo snimanje nastavka hit filma "Južni vetar" (FOTO)

Počelo snimanje nastavka hit filma "Južni vetar" (FOTO)

story

Nakon velikog iščekivanja, u Knjaževcu je danas počelo snimanje nastavka najgledanijeg domaćeg filma JUŽNI VETAR 2. Bioskopski hit čiji je prvi deo pogledalo više od milion i po gledalaca, u svom nastavku nosiće naziv „Ubrzanje“, a scenario i ovog puta potpisuju Petar Mihailović, baš kao i reditelj Miloš Avramović.

Poštujući sve propisane epidemiološke mere, u istočnoj Srbiji će se snimati punih pet nedelja ove uzbudljive sage, čiji glavni junak Petar Maraš (Miloš Biković), u nastavku koristi prednosti stečenog statusa “neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja”.

Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove, i vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku, sa svojim vernim Baćom (Miodrag Radonjić), odlazi u istočnu Srbiju gde ga zatekne vest koja će ga primorati da momentalno promeni planove.

Životi na ivici, igre po pravilima međunarodnih narko kartela, uz veliki broj do sada neviđenih akcionih scena, samo su neki detalji koji nas čekaju u „Ubrzanju“.

 

Realizacija projekta vrši se uz podršku Filmskog centra Srbije, baš kao i Telekoma Srbije. “Jako smo srećni što smo u prilici da podržimo snimanje filma Južni vetar 2.

Kao što svi znate, reč je o sadržaju koji beleži rekordnu gledanost, a Telekom Srbija, odnosno naš televizijski kanal SuperStarTV  postao je sinonim za najbolji filmsko serijski program”, rekao je povodom početka snimanja koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe Vladimir Lučić.

Glumačku ekipu će i dalje predvoditi Biković i Radonjić, naravno uz  Jovanu Stojiljković, Bogdana Diklića,  Aleksandra Berčeka, ali i publici dragog mladog glumca Luku Grbića.

Nakon istočne Srbije, snimanje se nastavlja u Beogradu, a premijera je planirana za početak naredne godine.

Komentari (0)

Loading