Celebrity News

Pevačica Goca Tržan: Drug je hteo da me siluje, a ja sam ćutala!

Pevačica Goca Tržan: Drug je hteo da me siluje, a ja sam ćutala!

story

Pevačica Goca Tržan poznata po svojom brtkom jeziku i poodvažnom stavu, priznala je da je kao mala bila mnogo ranjivija. Određene okolnosti u životu, naterale su je da postane borac za pravdu, ali i jaka, samosvesna dama. 

Pevačica Goca Tržan od malih nogu učila je da se sve stiče sopstvenim radom i zalaganjem. Kao mala naučila je da kuva i da stvori radne navike.

- Htela sam da radim na pumpi, da perem prozore. Rekla sam to roditeljima, ali me je tata pitao da li bih za 100 maraka kuvala za jednu porodicu mesec dana. Pristala sam i on mi je rekao da ću biti kuvarica u porodici Tržan. Spremala sam ručak u svojoj kući dok su mama i tata radili i stvarno sam za mesec dana dobila platu od 100 maraka.

- Ne bih to uspela da me baka Cvijeta nije naučila da kuvam razna jela. Baka me je slala na njivu, plastile smo seno, brale kukuruz, ja sam muzla koze. Najviše sam mrzela da kupim šljive jer sam morala da idem na neka brda, pa upekne sunce, a šljive se lepe za ruke. Ali danas mi je sve to predivna uspomena. Teško mi je je što moja baka više nije živa - kaže Goca.

NE PROPUSTITE: Zanimljiv način za gubljenje kilograma: Goca Tržan otkrila tajni recept za mršavljenje!

Goca Tržan otkrila je da su njeni roditelji bili prilično strogi, ali pravični...

- Mama i tata su me kažnjavali u skladu sa trenutkom i znala sam da dobijem po dupetu. Sećam se da me je mama namlatila kao vola u kupusu kada sam sa četiri ili pet godina ukrala bombonice u prodavnici. Odvela me je u prodavnicu i rekla kasirki: "Ona ti je ukrala bombonice.

- Evo, pozovi policiju, ja neću da imam posla sa njom. Ja ću da ih platim, a ti pozovi policiju da je vodi." Upiškila sam se u gaće od straha. Moji roditelji nisu hteli da gaje lopova, lažova i nekoga ko nije pošten. Nikad mi više u životu nije palo na pamet da ukradem - ispričala je Goca za "Hit Informer".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Jul 28, 2020 at 2:07am PDT

Pevačica Goca Tržan - Želela sam da zaboravim taj pakao

U ovom iskrenom intervjuu, popularna pevačica priznala je i da je u ranoj mladosti imala ružno iskustvo. Naime, njen najbolji drug pokušao je da je primora na seks...

- Bili smo veoma bliski, imala sam bezgranično poverenje u njega, a on je to iskoristio. Nisam ni u snu mogla da zamislim da bi ikada pokušao da mi naudi, a on je hteo da me natera na seks. Neki muškarci misle da svaku ženu mogu da drpaju ako se napale.

- Posle toga sam shvatila da moram dobro da pazim kada biram prijatelje. Želela sam samo da zaboravim taj pakao, pa sam ćutala. Nisam ga prijavila jer sam se plašila i osuda okoline: "Šta je tražila sama sa njim?" Mislim da i danas žrtve ćute iz istog razloga - otkrila je Goca.

Pročitajte: Goca Tržan priznaje- Bila sam u teškoj depresiji! Raspadala sam se!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Aug 14, 2020 at 1:26pm PDT

Borba za potomstvo - Raša i ja dobro podnosimo proces vantelesne oplodnje

Goca i Raša već godinama pokušavaju da ostavre potomstvo. Popularna pevačica se već treći put podvrgla vanelesnoj oplodnji, a o tome govori iskreno i sa velikim entuzijazmom...

- Raša i ja dobro podnosimo proces vantelesne oplodnje, jaki smo psihički, ali fizički mi nije lako zbog hormonske terapije na kojoj sam. Mi žene smo u stanju da pomerimo brda i planine da ostvarimo svoj cilj, a moj je da Raši rodim dete - pričala je Goca nedavno.

NE PROPUSTITE: Emotivna Goca Tržan: Upravo sam izašla s klinike za vantelesnu i imam ovo da vam kažem

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Aug 17, 2020 at 11:37pm PDT

Komentari (0)

Loading