Celebrity News

Goca Tržan iskreno o borbi za potomstvo: Neću ostaviti Rašu!

Goca Tržan iskreno o borbi za potomstvo: Neću ostaviti Rašu!

story

Goca Tržan iskreno je pričala o procesu vantelesne oplodnje, ali se dotakla i kako cela situacija utiče na nju i na njenog supruga Rašu. U želji da se ostvare kao roditelji, Goca Tržan podvrgla se hormonskoj terapiji, zbog koje joj, kako i sama kaže, fizički nije lako.

- Raša i ja dobro podnosimo proces vantelesne oplodnje, jaki smo psihički, ali fizički mi nije lako zbog hormonske terapije na kojoj sam. Mi žene smo u stanju da pomerimo brda i doline da ostvarimo svoj cilj, a moj je da Raši rodim dete - ispričala je Goca.

Gocina ćerka Lena voljena je, mažena i pažena, a Raša je gleda kao svoje dete, ističe Goca.

NE PROPUSTITE: Goca Tržan o balkanskim manirima: Što si veća mučenica, bolja si žena!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Aug 17, 2020 at 11:37pm PDT

Goca Tržan iskreno - Neću ostaviti Rašu

Popularna pevačica Goca Tržan istakla je da je njena i Rašina ljubav jaka i da su zajedno mnogo jači. Iako je svesna da ovakva borba slama parove, ona je rekla da će s njim ostati uprkos svemu.

- Raša i ja već devet godina vaspitavamo i čuvamo Lenu. On je nju prihvatio kao da je njegova. Roditelji su ti oni koji su te odgajili, a ne oni koji su te napravili. Bez obzira na sve to, ja imam veliku potrebu da imam dete i sa čovekom kog volim.

- Postoje prepreke, ali mi smo tu da ih srušimo ili preskočimo. Znam da neke parove slomi ovakva borba, ali mi nismo među njima - dodala je Tržanova.

- Ostaću sa Rašom sve iako nikada ne budemo mogli da imamo decu. Neću ga ostaviti sve i da sada opet ne ostanem u drugom stanju - bila je iskrena Goca za "Hit Informer".

NE PROPUSTITE: Alarmantne reči Goce Tržan! Bila je nezadovoljna sobom, a onda se desio preokret

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Jul 15, 2020 at 11:52pm PDT

Za potomstvo bi Goca zbilja učinila sve. U iskrenoj ispovesti za magazin "STORY" vojevremeno je govorila da se ničega ne plaši, ali je istakla i da Raša ako želi, ima potpuno pravo da ode...

– Ničega se ne plašim. Jednog dana ima pravo i da ode ako želi, ima pravo da ode i ako ne želi, svako od nas ima pravo da ode svojim putem. Ne plašim se toga, nisam s njim jer želim da ga vežem za ceo život, želim da sam slobodna ja pored njega i on pored mene. Voleti nekoga znači pružiti mu slobodu, čak i ako poželi da ode.

– On nema stav da je to nekakvo razočaranje. To je samo jedan pokušaj i dogovorili smo se da ćemo pokušati još jednom i da je to to. Sada nam je zadnji voz. On ne želi da to forsira i rekao mi je da me previše voli da bi rizikovao moj život samo da bi imao biološko dete sa mnom.

- Objasnio mi je da je znao s kim se hvata u kolo i to je njegov stav koji poštujem i razlog što ga još više volim i on zato i jeste moj partner. Raša smatra da svaki muškarac u nekom trenutku treba da kaže: “E, sad je dosta, to je previše rizično za tvoje zdravlje”. Suština je da smo mi žene uvek te koje žele da pokušaju ponovo, a muškarci bi mnogo ranije odustali.

NE PROPUSTITE: Goca Tržan bez dlake na jeziku o seksu: Pevačica ovako posavetovala devojke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Jun 22, 2020 at 3:04pm PDT

Komentari (0)

Loading