Celebrity News

Neda Ukraden: Ponosna sam što nemam ni gram silikona

24/08/2020

story

Neda Ukraden napunila je 70 godina, ali po njenom besprekorno negovanom izgledu to se ne bi moglo zaključiti. Mnogi joj zavide što je uspela da uspori točak vremena i izgleda kudikamo mlađe, ali regionalna muzička zvezda otkriva da je njen izgled rezultat strogih pravila kojih se pridržava, naravno, pored dobre genetike.

Foto: Nebojša Nišić

Ono što sam nasleđem, genetikom, dobila meni je u startu olakšalo život. Dalo izvesnu prednost – ali sve dalje je vežbanje. Imam svoje vežbe, osam različitih, koje svakodnevno radim, kod kuće, na putu, u hotelu. Uz sve to idem na plivanje i tenis, dva sporta koja obožavam. Sve ovo i ishrana, rad, duh, energija, nega. Sve, samo bez silikona. Ni gram. I ponosim se time. Evo živog dokaza da žena i bez tih veštačkih umetaka, u zrelim godinama, može biti sasvim prirodnog i pristojnog izgleda – rekla je Neda za „Blic”.

U nedavnom intervjuu za magazin „Story”, Neda je istakla da život ne može da zamisli bez muzike i porodice.

Sebe zaista ne mogu da zamislim da nisam majka. Sve ostalo mogu... Mislim da ženi, ako nije ostvarena kao roditelj, nedostaje bitna dimenzija života. Naravno da razumem sve one koji žive slobodno, bez porodice i obaveza koje donosi roditeljstvo, ali ja sam neko ko je veoma privržen familiji i ko je tako odgojen. Moj život ne bi imao taj smisao koji ima da nisam dobila dete. Veoma sam ponosna na Jelenu, ona je moj najveći uspeh.

Ekskluzivne fotografije sa jubileja – Neda Ukraden: Mojih prvih sedamdeset!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden) дана 19. Апр 2019. у 1:28 PDT

Neda Ukraden u iskrenoj ispovesti za „Story”: Otvorena sam za novu ljubav

Njena deca, moji unuci, nova su dimenzija i bogatstvo života koje samo srećni dožive. Ja sam se obrazovala za sasvim druge stvari, ali muzika je duboko u meni i nešto što je bilo jače od svih škola i predmeta koje sam polagala. Muzika je posebna vrsta izazova, infekcija, koju čovek jednom kad proba, teško da može da se otrgne od toga. Meni su početni uspesi, a kasnije i doba zrele i velike karijere, doneli jedan nesvakidašnji život, bogatstvo uspomena, događaja, koncerata i, najvažnije, ogromnu ljubav miliona poštovalaca kojima su moje pesme nešto značile u životu.

 

Komentari (0)

Loading