Celebrity News

Ivana Dudić: Zbog jedne suze bratanice, svet okrećem naglavačke

Ivana Dudić: Zbog jedne suze bratanice, svet okrećem naglavačke

Glumica Ivana Dudić (29) mesec i po dana boravila je na Hvaru, gde je zajedno sa kolegama radila na nastavku projekta „Crveni mesec” – seriji „Jugoslovenka”. Budući da je na setu provodila i po 12 sati dnevno, nije imala mnogo prilike da se prepusti uživanju u moru i sunčanju.

S obzirom na to da niste skloni nudizmu, otkrijte nam kakve kupaće kostime volite.

– Tokom tinejdžerskih dana volela sam da nosim bikini. Bilo mi je važno da osunčam svaki deo tela, međutim, što sam starija, sve više naginjem jednodelnim kostimima. Elegantni su, lepi i ženstveni, još kada im se doda propratni asesoar – nakit, šešir, naočare ili kardigani – to sve u paketu ume da izgleda veoma otmeno. Osim toga, vodim se tezom da je lepše i seksepilnije kada se što manje tela vidi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Dudic (@dudicivana) дана 20. Авг 2020. у 2:44 PDT

Da li je istina da ste odnedavno počeli da nosite i haljine, koje, kako ste kazali, ranijih godina nikako nisu išle uz vaš karakter?

–Na početku leta primetila sam da mi do izražaja dolazi ta ženska strana. Istina je da haljine gotovo nikada nisu bile moj izbor, topovi takođe, međutim sada ih slatko nosim. Uglavnom uz njih volim da kombinujem ravnu obuću, mada kada prilika to nalaže, umem da ponesem i potpetice. Istina je da mi one najteže padaju, ali za lepotu treba istrpeti. (smeh)

Jedna ste od retkih žena koje ne uživaju u šopingu. Koliko puta godišnje odvojte vremena da biste pazarili novije sezonske komade?

– Najviše tri puta. Nisam neko ko gomila stvari u ormaru i ne zna koliko čega ima. Volim da mi je pregledno, da znam tačno šta s čim mogu da ukombinujem. Rak–Devica sam u horoskopu i sve mora da mi je pod konac, čak i kada znam da narednih mesec dana neću biti kod kuće, sve sredim, a ostatak odeće koju ne nosim sa sobom volim da spakujem u vakuumske kese da tokom stajanja ne bi povukle miris.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Dudic (@dudicivana) дана 15. Јан 2020. у 5:14 PST


Da li ste jednako pedantni i racionalni i kada je pakovanje kofera u pitanju?

–Tip sam osobe koja sve svoje sa sobom nosi. Ne daj bože da mi se dogodi da nešto nisam spakovala, narednih pola sata sam u stanju da se nerviram. U prilog tome govori i činjenica da prijatelji koji su sa mnom putovali na snimanje u Hrvatsku nisu imali gde svoje torbe da popakuju, već su morali da ih šalju po drugim kolegama i prijateljima (smeh).

Tokom boravka na Hvaru proslavili ste 29. rođendan. Koliko zrelosti ta brojka u vašem slučaju nosi?

–Očigledno mnogo jer sam primetila da mi svi, pogotovo oni koji me dugo nisu videli, govore da sam zrelija. Mislim da mi je taj kompliment vredniji od bilo kog drugog. Smatram da to dolazi od toga što sam sada u svakom segmentu života mirna.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Dudic (@dudicivana) дана 17. Јул 2019. у 6:26 PDT

Kakav odnos imate prema starenju i nametnutim oblicima ponašnja okruženja, po kojima bi žena do 25. godine trebalo da završi fakultet, do 30. da se uda i rodi dete?

– Što se tiče samih godina, moram da priznam da nemam nikakav odnos prema njima. Malo mi je, doduše, strašna ta brojka „tri” koja će od sledeće godine, pa narednih devet stajati na rođendanskoj torti, ali šta sad – kako svi, tako i ja. Nikada nisam robovala nametnutim kalupima i oblicima ponašanja iz razloga što se u našoj kući nikada nije živelo po principu šta će okruženje da kaže. Uostalom, brat i ja smo se sa roditeljima odavno dogovorili da nas puste da sami krojimo svoje živote, te od njih s te strane nemamo pritisak. On se na primer oženio i postao otac dosta kasno, tek sa 38. Kada se kod mene budu stvorile prilike za tako nešto, prihvatiću to sa puno radosti.

Da li se sada, dok traje poslovna pauza, trudite da nadoknadite propušteno vreme sa bratanicom?

– Otkako sam se vratila iz Hrvatske, ne razdvajamo se. Ima svega godinu i po dana, a već je pravi mali harambaša, na tetku i tatu i manipulator. Svesna je da svet okrećem naglavačke samo zbog jedne njene suze. Ako se kao majka budem ponašala kao što se sada ponašam kao tetka, nadrljala sam (smeh).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Dudic (@dudicivana) дана 15. Дец 2019. у 9:27 PST


Kažu da je leto najbolje vreme za ljubav, da budi oksitocin, hormon privlačnosti. Na koji način se to kod vas manifestuje?

–Kada se spomene zaljubljivanje, kod mene se pojačano budi jedino razum. Svojevremeno sam umela da budem i gluva i slepa od ljubavi, opekla sam se i odlučila da to više ne dozvolim da mi se dogodi. U stanju sam nedeljama da promišljam pre nego što nekoga pustim u srce. Znam da se to mnogim muškarcima neće dopasti, ali tako je. Daleko od toga da sitničarim i tražim mane gde ih nema, jednostavno puštam da me razum usmeri tamo gde postoje nedoumice.

Komentari (0)

Loading