Celebrity News

Novi dečko Emine Jahović nije kao dosadašnji: Par se još uvek skriva od javnosti?

Novi dečko Emine Jahović nije kao dosadašnji: Par se još uvek skriva od javnosti?

Novi dečko Emine Jahović sve češće zbog pevačice dolazi u Istanbul. Naime, turski mediji prenose da je pevačica uplovila u romansu s programerom softvera Ronom Gurčajem, ali da još uvek nisu spremni da obelodane svoju vezu.

Emina i Ron navodno su u vezi već mesec dana, a turski paparaci uslikali su ih u jednom istanbulskom restoranu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 23. Авг 2020. у 9:48 PDT

Emina i Ron nisu spremni da se pojavljuju u javnosti, pa se još uvek kriju od svih. Često sede u jednom restoranu blizu njenog doma i deluju baš zaljubljeno. Ron dolazi kod nje kući, a upoznao se i sa njenim sinovima Jamanom i Javuzom – ispričao je neimenovani izvor za „Informer”.

Ron, za razliku od njenih prethodnih momaka, nije milioner, ali sasvim solidno zarađuje. Živi u jednom gradu u Turskoj, ali u poslednje vreme sve češće dolazi u Istanbul prenosi reči neimenovanog izvora pomenuti list.

Emina Jahović razvela se 2018. od turskog pevača Mustafe Sandala nakon deset godina braka. Pevačica nije skrivala da joj je razvod teško pao, naročito zbog sinova Jamana i Javuza. 

Ko kaže da je lako podneo razvod sigurno ne govori istinu. Razvod je zaista mala smrt. Umire sve što je nekad bilo, umirete vi kakvi ste bili u tom odnosu. Istovremeno, pod određenim okolnostima, rađate se kao sasvim nova osoba.

Nakon razvoda, Emina je uplovila u vezu s turskim milijarderom Sadetinom Saranom, ali su raskinuli prošle godine u oktobru.

 Evo zbog čega je Sadetin Saran ostavio Eminu Jahović

Komentari (0)

Loading