Celebrity News

Tanja Savić u suzama: Pismo koje je slomilo pevačicu

Tanja Savić u suzama: Pismo koje je slomilo pevačicu

Tanja Savić u suzama zbog jednog pisma koje je stiglo na njenu adresu. Pevačica prolazi kroz najteži životni period jer je njen suprug Dušan Jovančević tik pred Uskrs odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju, te ona ne može da ih vidi.

Tanjina borba za sinove ganula je mnoge, pa su joj podršku pružile brojne koleginice: Seka Aleksić, Milica Pavlović i Slavica Ćukteraš.

Ipak, nisu samo javne ličnosti te koje su stale uz Tanju već joj i brojni obožavaoci pružaju podršku. Jedno pismo ju je posebno ganulo, pa ga je podelila sa svojom publikom.

Ovim pismom su me rasplakale dve divne devojčice – Sara i Lana. Tako male, a tako osećajne. Hvala im za svu ljubav! napisala je pevačica.

Tanja Savić je u iskrenoj ispovesti za magazin „Hello!” priznala da se boji da je Dušan loše uticao na sinove i pridobio ih na svoju stranu.

‒ Naravno, jer je dečacima jako važna očinska figura. Tata im je uzor, a ne možete od nekoga ko ima deset godina očekivati da realno proceni situaciju. Doduše, kad su malo porasli, bezbroj puta su mu i oni govorili: „Nemoj, tata, da piješ”. Obećao bi da neće, ali reč je držao do prve prilike. Situaciju je otežavalo to što je Dušan, kad se naljuti, vrlo naprasit. Mislim da sve žene koje su bar neko vreme provele sa čovekom sklonom alkoholu znaju o čemu govorim. On ne shvata da, hteli ili ne, roditelji prave model ponašanja koji deca podsvesno usvajaju. Ne želim da se njih dvojica jednog dana tako ponašaju prema suprugama. Hoću da to sprečim, ako već nije kasno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана 3. Мај 2019. у 8:44 PDT

Da li su roditelji, sestra, prijatelji ili saradnici pokušavali da vam otvore oči?

‒ Svi su mi skretali pažnju još na početku naše veze, jer je i tada pio. Umeo je da kod mene dođe pijan, a ja sam naivno verovala da je tužan, pa utehu traži u alkoholu. Kako je vreme prolazilo, na neki način uspeo je da uđe pod kožu ljudima iz mog okruženja. Mnogi moji prijatelji okrenuli su mi leđa, a neki su mu čak pomogli pri ovom odlasku u Australiju. Možete da zamislite koliku moć ima.

 

 

Komentari (0)

Loading