Celebrity News

Manekenka Tamara Nikolić prijavila bivšeg muža?

Manekenka Tamara Nikolić prijavila bivšeg muža?

Kako pišu domaći mediji, jedna od najlepših manekenki Tamara Nikolić navodno je prijavila svog bivšeg muža Simona. 

Manekenka Tamara Nikolić, kako navode domaći mediji, prijavila je Simona Karića, bivšeg supruga, zbog pretnji.

Kako prenosi "Blic" a piše "Pink.rs" policija u koordinaciji sa drugim organima trenutno preduzima mere iz svoje nadležnosti na osnovu prijave za nasilje u porodici.

NE PROPUSTITE: Tamara Karić: Svakakvih gluposti sam se naslušala kada je moj i Simonov odnos u pitanju

 

Manekenka Tamara Nikolić je o Simonu ovako govorila...

– Nije mi teško da se prisetim svog venčanja jer sam se udala za svog najboljeg prijatelja i to se nikada neće promeniti. To što smo se rastali ne pobija činjenicu da je Simon za mene i dalje najbolji otac na svetu i moj prijatelj – priznaje Tamara i dodaje:

– Dok je trajao tužan i mračan period našeg razvoda, bilo je raznih loših ljudi oko nas, ali uspeli smo da sve to prevaziđemo i nastavimo da negujemo dobar odnos. Sada niko to ne može da pokvari – odlučna je manekenka koja ovu godinu opisuje kao veoma burnu i stresnu.

– Lepo je kada mislite da vam se sve srušilo, a onda se odjednom izdignete iz pepela i ponovo poletite. Ljubav je najlepši osećaj na svetu i drago mi je što ponovo u njoj uživam.

- Isto smo godište i Rajan poseduje mnoge osobine koje cenim. Veoma je radan, vredan, pošten, duhovit i sjajan dečko. I on, kao i ja, iza sebe ima neuspešan brak iz koga ima malo dete. Neverovatno je koliko su nam slične životne priče otkrila je Tamara i objasnila da to što oboje imaju decu samo osnažuje njihov odnos, a novog partnera prvi put je predstavila javnosti na našem „Story Celebrities Only Partyju“.

NE PROPUSTITE: Tamara Karić se oglasila i otkrila kakvu je odluku donela: Ovo će raditi nakon razvoda?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🧿TAMARA NIKOLIC (@tamaranikolicofficial) on Aug 2, 2020 at 3:20am PDT

Komentari (0)

Loading