Celebrity News

Zvezda Sara Jo: Pričali su da ističem stas zato što nemam glas!

Zvezda Sara Jo: Pričali su da ističem stas zato što nemam glas!

Zvezda Sara Jo, mlada perspektivna pevačica koja je već osam godina na javnoj sceni, progovorila je o svojoj teškoj borbi ka završnom cilju. Trnovit put ka uspehu bio je popločan raznim etiketama o kojima je ovog puta pop zvezda iskreno progovorila...

- Ja sam osam godina na muzičkoj sceni, i mislim da osam godina nije malo. Nakon takmičenja sam imala problem da skinem etiketu takmičara i mladog izvođača. 

- Trebalo mi je dugo da se u pravom svetlu predstavim publici, da oni shvate zašto sam ja tu, koja je moja namera i poruka. To je baš bio dug put, prvenstveno je meni trebalo dugo vremena da se naviknem, jer mi se čini da se sve prebrzo desilo - bila je iskrena Sara.

NE PROPUSTITE: Da li se to čuju svadbena zvona: Sara Jo uskoro pred oltarom?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Aug 15, 2020 at 11:50am PDT

Zvezda Sara Jo - Fokusirala sam se na glas, pa sam samim tim izgubila ono što me je izdvajalo od ostalih

Sara Jovanović istakla je da su joj određenja govorkanja stvarala frustracije i da se zbog dokazivanja drugima, izgubila u svemu.

- Ja sam htela da se dokažem kao performer, a onda su u nekom trenutku krenuli medijski naslovi da ja idem na kartu da stalno ističem stas zato što nemam glas! To svakome može da izazove frustracije i komplekse, a i meni je. Pa sam se nakon toga trudila da se fokusiram na glas, a samim tim sam izgubila ono nešto što je mene izdvajalo od ostalih - objasnila je Sara za "Mondo".

NE PROPUSTITE: Sara Jovanović o šou u kome se proslavila, a evo šta joj je jako smetalo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Jul 22, 2020 at 2:07am PDT

- Shvatila sam da ne možeš svakome da udovoljiš, i da je treba da pratiš neki svoj osećaj, a da definitivno određene stvari ostaviš po strani, inače se pogubiš. Malo je reći da se pogubiš.

- Ako odlučiš da obučeš prvo na šta si naleteo kod kuće, onda nailaziš na osude: Pa kako si to sebi dozvolila? Ne središ se - kako si to sebi dozvolila? Previše se središ - Bože, ona ide non-stop na tu kartu senzualnosti, seksipila. I ono što me možda najviše remeti proteklih nekoliko godina je to što se od javnih ličnosti konstantno očekuje neki komentar i neko mišljenje - iskrena je Jovanovićeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Aug 10, 2020 at 5:28am PDT

Komentari (0)

Loading