Celebrity News

Žarko Jokanović i Milica Milša imaju prelep razlog za slavlje (FOTO)

Žarko Jokanović i Milica Milša imaju prelep razlog za slavlje (FOTO)

Milica Milša i Žarko Jokanović danas proslavljaju dvadesetjednogodišnjicu braka. Tim povodom na društvenoj mreži "Fejsbuk" objavljena je uspomena sa njihovog venčanja.

Žarko Jokanović i Milica Milša u skadnom su braku već godinama, a o svojoj ljubavi uglavnom govore sa velikim elanom, pa čak i suzama u očima.

Popularni srpski glumac objavio je na svom nalogu na "Fejsbuku" sliku koja je mnoge raznežila, a emotivan opis pratio je fotografiju s njihovog venčanja.

- Na današnji dan, pre 21 godinu. I dalje nasmejani i srećni. Zauvek, moj najdivniji Emčiću -napisao je Žarko ove reči i raznežio mnoge pratioce.

NE PROPUSTITE: Milica i Žarko SLAVE 20 GODINA BRAKA, ali ona tek sada PRIZNAJE JEDNU BITNU STVAR koja se tiče njenog MUŽA!

https://www.facebook.com/zarko.jokanovic.7/posts/10223096531022262

Žarko Jokanović i Milica Milša - Beskrajno velika ljubav do kraja života 

Ni milica Milša nikada nije štedela reči kada je u pitanju njena sudbinska ljubav. Srpska glumica je u intervjuima za magazin "STORY" o Žarku šričala sa mnogo ljubavi, rekavši da je savršen čovek i požrtvovan otac.

Žarko je savršen. I kao suprug i kao saradnik. U pisanje mu se apsolutno ne mešam, samo imam tu sreću da kad završi epizodu mogu prva da je pročitam. Svako bi trebalo da ima jednog Žarka – čisto da mu život bude lepši i lakši.

Za sve sam zahvalna! Prvo, zato što nije odustao kada se udvarao, zato što je moj muž i zato što je sa mnom 20 godinu i što je najbolji na svetu! Beskrajno ga volim! Ja ću se rasplakati koliko je on divan, koliko ja njega volim, koliko ja bez njega ne bih postojala. Život bi mi bio potpuno drugačiji i ne bih volela da mi je takav život. On je bio takav i dosta je tu verovatno vaspitanje uticalo, ne može čovek da se folira, mislim da niko ne treba da se folira – rekla je Milica Milša i dodala:

– I danas mi se udvara. Za mene je njegovo ponašanje prema meni udvaranje. Želi da meni bude lepo. On se udvara i to baš. On uvek kaže: „Cilj mi je uvek da te nasmejem i da mi kažeš da ti je lepo sa mnom„, ja to smatram udvaranjem. On je bio takav na početku i danas je takav – zaključila je Milica Milša.

NE PROPUSTITE: Milica Milša i Žarko Jokanović: Stan ispunjen najlepšom prozom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic) on Aug 27, 2020 at 4:03am PDT

Komentari (0)

Loading