Celebrity News

Ishrana Viktorije Bekam je besprekorna, ali ovom poroku ne može da odoli

28/08/2020

Ishrana Viktorije Bekam je besprekorna, ali ovom poroku ne može da odoli

story

Ishrana Viktorije Bekam oduvek je privlačila puno pažnje jer modna dizajnerka izuzetno vodi računa o namirnicama koje unosi u organizam. O ovoj temi često se raspravlja jer bivša „spajsica” već godinama može da se pohvali izrazito vitkom figurom. Zato se mnogi pitaju da li je posredi genetika ili je reč o strogo biranoj ishrani.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 11. Феб 2020. у 9:04 PST

Naime, supruga bivšeg fudbalera Dejvida Bekama već duži niz godina vodi zdrav način života koji uključuje strogu ishranu i intenzivni trening. Iako Viktorija sve drži pod strogom kontrolom, jednoj stvari nikako ne uspeva da odoli. Kako je priznala, ne može da se odrekne uživanja u čaši vina, koja joj posebno prija nakon napornog dana.

Osim što ima besprekornu liniju, ova 46-godišnjakinja može da se pohvali i savršenim tenom, u čemu je njena tajna?

Viktorija Bekam jede losos baš svakog dana, čak i kada joj preti trovanje živom zbog prekomernog unosa, ona se grčevito drži ovog jelovnika. Majka četvoro dece otkrila je zbog čega je verna ovoj namirnici.

– Imala sam vrlo problematičnu kožu, a onda sam u Los Anđelesu upoznala dermatologa, doktora Herolda Lankera, koji je zaista neverovatan. Rekao mi da jedem losos svakog dana. U čudu sam ga upitala: „Zaista, baš svakog dana?”, a on je rekao: „Da, za doručak, ručak i večeru” – otkrila je čuvena „spajsica”.

Pročitajte: Prva fotografija na kojoj se Viktorija Bekam smeje šokirala svet! (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 17. Јан 2020. у 2:05 PST

Mnogi se pitaju zašto je ovu dobro čuvanu tajnu, koja je rezervisana samo za dame iz visokog društva, podelila sa svima.
– Postoje dve vrste žena – dok jedne znanja koje poseduju čuvaju samo za sebe, druge to nesebično dele. Imala sam sreću da sarađujem s najboljim stilistima, šminkerima i stručnjacima za lepotu i naučila sam mnogo toga. Dosta sam grešila, ali sam iz toga izvukla pouke, i to želim da podelim sa svima – rekla je Viktorija.

Komentari (0)

Loading