Celebrity News

Gde je Severina krenula ovako obučena?

Gde je Severina krenula ovako obučena?

 

Severina – korona je prošlost. Pevačica je sa obožavaocima podelila radosnu vest da je period izolacije iza nje i da se sada oseća dobro.

Pre dve nedelje region je obišla vest da je Severina Kojić zaražena korona virusom. Pevačica je o tome obavestila javnost putem „Instagrama” i naglasila da se zarazila od bliske osobe, ali i da je njen sin Aleksandar negativan na COVID-19.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 14. Авг 2020. у 8:19 PDT

Tokom perioda samoizolacije delila je sa fanovima kako joj prolaze dani u kući.

– Ne znam kako da vam svima zahvalim na neverovatnoj brizi. Ne stižem da odgovorim i zahvalim svima, ponekad moram i da se odvojim od telefona. I dalje sam dobro. Vreme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po telefonu, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije... i plešući! Toliko volim da plešem da se izvinjavam komšijama na ponekad preglasnoj muzici. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprečava (kao ni mene) da ne zaplešemo gde god sad bili... Bred Pit poludi – napisala je nedavno, a sada i obavestila sve da je najzad izašla iz samoizolacije.

Pročitajte: Severina Kojić uputila apel - Zaraženi koronom nisu gubavci!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 28. Авг 2020. у 5:12 PDT

– HELLO FROM THE OTHER SIDE – Srećan izlazak iz (samo)izolacije svima koji slave! – poručila je Severina uz fotografiju na kojoj je blistala u crvenom kombinezonu.

Komentari (0)

Loading