Celebrity News

Zlatan Ibrahimović: Temperamentni as u središtu skandala

Zlatan Ibrahimović: Temperamentni as u središtu skandala

Zlatan Ibrahimović, švedski fudbalski superstar ovih dana puni novinske stupce zbog aktivnosti izvan terena, pa su italijanski i svetski mediji šokirani zbog navoda da vara dugogodišnju nevenčanu suprugu sa sportskom novinarkom Diletom Leotom zbog koje je čak prekinuo porodični odmor sa Helenom Seger (50)  i sinovima Maksimilijanom (13) i Vinsentom (12)

Porodičnu idilu, činilo se, nije moglo da naruši ništa, a sa svih strana pljuštali su komplimenti kako su Ibrahimović i lepa preduzetnica jedan od najskladnijih parova. I šta sad bi? Sedam dana kasnije stižu navodi koji se nastavljaju na ovu porodičnu priču, s tim što je preokret malo ko mogao da predvidi, iako se obrt u fabuli odnosi na verovatno najčešći kliše u svetu fudbalera i njihovih žena.

Zlatan je, kažu, neveran. Porodično letovanje na Mediteranu prekinuto je na neočekivan način. “Zlatan ženu poslao kući”, pretenciozno su naslovili pojedini mediji tekstove u kojima se nižu šokantni navodi o tome kako je švedski fudbaler na najteži način povredio vanbračnu zajednicu sa bivšom manekenkom u kojoj se nalaze već osamnaest godina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) дана 9. Јул 2020. у 7:10 PDT


Od tada se spekuliše o tome da između njih dvoje sevaju varnice, a pomenuti Zlatanov odmor s porodicom na jahti u Sen Tropeu trebalo je da bude najbolji demanti takvih priča. A onda, stigli su novi navodi i sada je teško da trač ne bude smatran istinom.

Slavni fudbaler i sportska novinarka navodno su zajedno večerali u restoranu “Sotovento” na Smaragdnoj obali i to nakon što je Ibrahimović zaista poslao ženu i decu kući u Milano, a on produžio jahtom “Kosta Smeralda” do Sardinije, gde je novinarka već stigla u pratnji brata i drugarice kako bi tamo proslavila svoj 29. rođendan. Zajednička večera, kako se navodi, bila je odlična prilika da i kao par proslave novinarkin divan dan, ali i provedu lepe romantične trenutke na Mediteranu.

Pročitajte: Zlatan Ibrahimović ostao bez 21 milion evra

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) дана 12. Авг 2020. у 4:44 PDT


O odnosu koji Ibrahimović neguje sa italijanskom lepoticom ne postoji mnogo dokaza u javnom prostoru, niti se fudbaler na tu temu ikada eksplicitno oglašavao, ali zanimljivo je da su jedno drugom komentarisali objave na društvenim mrežama.

– Trening završen. Sada je vreme za uživanje i odmaranje… Međutim, pripremi se jer je uskoro na tebe red – napisala je Dileta, a Zlatan se nadovezao komentarom:

– Šta radiš na tom krovu, Dileta? Nemoj zabušavati – kratko joj je poručio.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 📀ItalianReporter📀 (@italianreporter) дана 19. Авг 2020. у 4:48 PDT


Inače, ova novinarka donedavno je bila u emotivnoj vezi s italijanskim bokserom Danijelom Skardinom, a ta romansa okončana je bez veće drame.

Da li se toj vezi na putu isprečio direktno Ibrahimović, nije sasvim izvesno, ali biće da se na putu Helene Seger sigurno našla Dileta Leota.

Švedski mediji, međutim, podsećaju da se govori o tome kako je fudbalerov odnos sa Helenom već duže vreme na klimavim nogama, pa nije sigurno da li je išta moglo da ga spase i pre incidenta sa Italijankom.

NE PROPUSTITE najnoviji broj magazina „STORY“ koji je u prodaji do 3. septembra!

Komentari (0)

Loading