Celebrity News

Sin Veljka Ražnatovića prvi put na boks meču: Tatina najvažnija podrška

Sin Veljka Ražnatovića prvi put na boks meču: Tatina najvažnija podrška

Sin Veljka Ražnatovića ima tek tri meseca ali to neće biti prepreka da prvi put posmatra tatu u ringu. Sin folk dive Cece Ražnatović hrabro niže pobede u bokserskim mečevima jer odnedavno ima još jedan, najvažniji, motiv da bude jači, bolji i uspešniji - sina Željka, koji je potpuno promenio njegov život.

Cecin naslednik za svog sina ima velike planove - sportsku karijeru, po mogućstvu u boksu.  Veljko se sprema za meč u kom će se boriti sa  Ukrajincem Denisom Kazakovim, a iz prvog reda bodriće ga najvažniji navijač.

Pročitajte: Veljko i Bogdana ponosni roditelji - Prva šetnja naslednika Željka (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Aug 9, 2020 at 1:37am PDT


– Moj sin će doći na taj meč! Tad će prvi put videti tatu u ringu. Voleo bih da mi sin bude bokser. Ne verujem da će biti pevač, ne hvata to mušku stranu Ražnatovića, već samo žensku. Željko ima mene da ga učim da bude sportista! Siguran sam da će biti i zavodnik, ali ne znam da li će se mlad oženiti kao ja rekao je Veljko za „Informer” i dodao da je namjlađi član porodice omiljen.

Svi mi pomažu, tako da mogu da se posvetim treninzima. Supruga Bogdana brine o Željku, a tu su da pripomognu i moja i njena majka. Ma svi se otimaju ko će da ga pazi! rekao je mladi bokser.

Sin Veljka Ražnatovića omiljeni član porodice

Veljko nije skrivao da je je priželjkivao da mu prvo dete bude sin.

 Molio sam Boga da dobijem muško dete zato što za muško znam kako ću i šta ću, a za žensko pojma ne bih imao, morao bih da stavim prst na glavu, da razmislim. Ja sam malo radikalan. Bio bih gori od Nikole Koje, on ju je puštao da ide na splavove, ja je ne bih ni puštao, pa ne bih morao da pratim - rekao je on neposredno nakon što je postao otac u emisiji "Ekskluzivno"

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Aug 15, 2020 at 5:00am PDT

Uživam u tome da menjam pelene, napravim igru, mackamo se, ljubimo, žena kupa bebicu. Ili treniram ili sam sa psom, večito nisam tu, ali ovo ostalo jesam. Bila je babica tu prvih 12 dana, dok nije otpao pupak, posle toga nije bilo potrebe, puna je kuća žena, sve su imale decu. Mojoj mami je ovo najlepši poklon, i sestri isto, svi će da ga razmaze, ali tu sam ja da to ne dozvolim - rekao je Veljko.

Komentari (0)

Loading