Celebrity News

Pevačica Goca Tržan oprostila bi Raši prevaru, ali ovo nikada!

Pevačica Goca Tržan oprostila bi Raši prevaru, ali ovo nikada!

Pevačica Goca Tržan živi u skladnoj zajednici sa 14 godina mlađim Rašom Novakovićem, a njihov brak okarakterisan je kao otvoren i uvek spreman na nove izazove. 

Pevačica Goca Tržan istakla je da su njih dvoje običan par koji uživa u ljubavi, ali se pre svega poštuju. Oboje su veoma emotivni…

– Nas dvoje smo običan par, za nas smo mi potpuno obični. Meni je najlepše na svetu, ali se poštujemo pre svega. Oboje smo emotivni, moj muž je dupli Rak, on je moj muški odraz u ogledalu. Da sam muško, bila bih on ili mnogo gora – izjavila je Goca za „Kurir” televiziju.

Goca Tržan prokomentarisala je da podržava koketiranje, jer je i sama takva…

 Ja sam inače koketa, moj muž isto voli da flertuje, to radi preda mnom. Prava reč je koketiranje, ne flert, to je ljudski. Nismo mi ludaci, svingeri… Kada mora da se druži, voli da se udvara, to je normalna stvar, socijalna inteligencija. Neka idiotkinja mi je napisala nešto tipa: „On zaslužuje mladost i lepotu, ti si svoje proživela, pusti ga”.

NE PROPUSTITE: Goca Tržan iskreno o borbi za potomstvo: Neću ostaviti Rašu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Aug 17, 2020 at 11:37pm PDT

Goca Tržan – Ovo Raši nikad ne bi oprostila! 

– Pa, nisam ja zatvor! Ostavila sam taj komentar, ona je sve rekla o sebi, ništa o meni. Ima mnogo glupih komentara, ja volim duhovite, čak i kada su maliciozni. Već sam oguglala, u ovoj zemlji je dozvoljeno da imaš starijeg muža, a meni je sve sasvim u redu – objasnila je pevačica.

Ipak, postoji nešto što ona nikada ne bi oprostila suprugu.

– Jedino što ne želim jeste da Raša kupi motor, izuzetno je rizičan, ljudi često ne znaju da voze, to je beskompromisno ne. Ostavila bih ga bez razmišljanja da se oda alkoholu i drogi, nemamo o čemu da razgovaramo – zaključila je Goca.

NE PROPUSTITE: Alarmantne reči Goce Tržan! Bila je nezadovoljna sobom, a onda se desio preokret

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Aug 17, 2020 at 11:37pm PDT

Komentari (0)

Loading