Celebrity News

Aleksandra Prijović o slučaju Tanje Savić: Meni to ne može da se desi!

Aleksandra Prijović o slučaju Tanje Savić: Meni to ne može da se desi!

story

Aleksandra Prijović o slučaju Tanje Savić rekla je da je sigurna da će zakon svoj posao uraditi uredno. Poznata pevačica dala je Tanji podršku, ali je i istakla da je sigurna da njoj ovako nešto ne može da se dogodi. Izabrala je, kako kaže, pravog muškarca s kojim će stvarati porodicu. 

Aleksandra Prijović o slučaju Tanje Savić imala je jasan stav. Nakon što je Tanja mesecima unazad prolazila kroz  agoniju kada joj je suprug odveo decu u Australiju, mnoge kolege dale su joj podršku.

Među njima, naravno bila je i Aleksandra Prijović.

NE PROPUSTITE: Pevačica Tanja Savić o porodičnoj drami: Deca su mi na prvom mestu, ali neću da idem u Australiju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Aug 30, 2020 at 5:37am PDT

- Podrška sam svim majkama na ovom svetu koje se bore za decu. Jako mi je žao što se Tanja našla u toj situaciji, ali sam isto tako sigurna u zakon i da će se sve vrlo brzo rešiti - rekla je pevačica za "Kurir", pa prokomentarisala kako bi se ona osećala na Tanjinom mestu.

- Ja sam sigurna da sam izabrala partnera s kojim to ne može da mi se desi. Filip je svestan šta detetu znači majka i nikad ne bismo dozvolili da bilo ko trpi. Deci su potrebna uvek oba roditelja, bez obzira na to da li će im se putevi razići.

NE PROPUSTITE: Nakon što se pročulo da je završio na klinici za odvikavanje Tanja Savić progovorila o suprugu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Aug 19, 2020 at 5:08am PDT

Tanja Savić ovih dana rekla je da se dobro oseća i da se uzda u pravdu. Od borbe, kako kaže, neće odustati

Želim da kazem da sam dobro, postoji nada za pravdu. Ja imam snagu da se borim. Želim da se zahvalim svima, mislim da ce ovo brzo da se odvija – započela je Tanja svoju ispovest, a zatim nastavila.

Poslednji put sam preksinoć imala kontakt sa njima, na pet minuta. Ja nisam ni opuštena kada ih zovem, uvek je neko tu, kao na prismotri. Svaki put kada pozovem osetim negativnu atmosferu – rekla je Tanja u jutarnjem programu na „TV Prva“.

Tanja Savić je u svom obraćanju istakla da primećuje da su joj deca pomalo besna. Stariji sin, kako navodi nije želeo da se čuje sa njom…

– Vidim po njima da su suzdržani, malo su i ljuti, besni. Stariji sin tog dana nije želeo da se čuje sa mnom. Oni mogu da budu pod manipulacijom svog oca, moguće je da su deca protiv mene. U jednom momentu mlađi sin mi je dao do znanja da mu je jako žao mene, ali ne moze da mi kaze. Mlađi sin je pokazivao da je jak,ali na kraju mi je rekao da ne plačem.

NE PROPUSTITE: Tanja Savić otkrila dramatičnu istinu: Neka svi znaju šta mi je učinjeno!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Aug 3, 2020 at 12:51pm PDT

Istakla je i da je dečacima veoma važna očinska figura, kao i da dečaci od deset godina ipak ne mogu racionalno da procene situaciju.

‒ Naravno, jer je dečacima jako važna očinska figura. Tata im je uzor, a ne možete od nekoga ko ima deset godina očekivati da realno proceni situaciju. Doduše, kad su malo porasli, bezbroj puta su mu i oni govorili: „Nemoj, tata, da piješ”. Obećao bi da neće, ali reč je držao do prve prilike. Situaciju je otežavalo to što je Dušan, kad se naljuti, vrlo naprasit.

- Mislim da sve žene koje su bar neko vreme provele sa čovekom sklonom alkoholu znaju o čemu govorim. On ne shvata da, hteli ili ne, roditelji prave model ponašanja koji deca podsvesno usvajaju. Ne želim da se njih dvojica jednog dana tako ponašaju prema suprugama. Hoću da to sprečim, ako već nije kasno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Jul 30, 2020 at 12:49pm PDT

Komentari (0)

Loading